5.60K ogledovZa dobro jutro
0

Glih sem prišel s popoldanskega šihta, grem na WC potegnem vodo, čez 5min mi sosed pozvoni (novi sosed , ki prej ni živel v mestu) in mi pravi da nimam jst kej po 22 uri splakovat WC, ker on že takrat spi, pa da sem ga zbudil. Naslednjič, ko mi prije s tako bova oba v črni kroniki. Ima kdo slučajno podobne probleme z novimi meščani, ki ne razumejo da sedaj živijo v bloku in se morajo prilagoditi večini.

0

Danes po šihtu sem že opravil svoj posel na WC-ju, pa ga še ni bilo.
Wiliam Tell: ja bravo, na prvo žogo bi lahko rešil zadevo z barunglo, ki je vedno bereit v omari za take primere, pol bi pa imel pi…jo, sam zaradi enga butla, ki je zgleda v sorodu z Zvonacu.
Socialist: Človej je izgleda wasser šluk in ne wasser diht in ima zardi tega večvrednostni kompleks. Njegov problem se bo po moje sam rešil glede na to, da bomo v bloku vsi ignorirali te njegove izpade, to je pa najhujša kazen za veliki ego. Vsaj nekaj vem da mi on ne more pošrimfati avto s ključem od avta, ker ima plastično kartico za odklepanje avta, jaz pa imam še vedno klasičen ključ, tk da če pride do tega sem že zmagal.

Ogledujete si 1 od 43 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share