2.34K ogledovPolitika
0

Trump zagrozil, da bo Rusijo spodbudil k napadu na članice Nata, ki zamujajo s plačili.
Ali se spomnite tiste naše vele budale, ki je ljudem svetoval, naj se oborožijo? Tisti pridevnik ( legalno) je dodal zato, ker je hotel zadevo malo ublažiti.
Se spomnite nekega Tomašiča, ki je pozival ljudi v borbo?
Vedno bolj strah me je, da bo tem bedakom uspelo.

0

@nobedendrug5, Trump trosi populistično slepilo za očke amerov.
Dam mu pa prav, ko govori o plačevanju držav članic NATO v NATO malho. Pravila za vstop v NATO so jasna. Ko si sprejet, vlagaš 2% BDP v oboroževanje. Posle jebanja nema kajanja! Ali pa izvoli, izstopi.
Le kako bodo koruptivni Ukroti plačevali participacijo, ki silijo mimo vseh pravil in obvez, ki so veljal ob sprejemu za druge normalne države v NATO, če že sedaj zahtevajo, da jim druge države financirajo njihove potrebe in podarjajo orožje? Zelenamajca in njegova Olena pa bogatita.
Na to vprašanje bo vedel stari komunist @zvonac pravi odgovor.

Pri nas, norci, resno mislijo z pozivom k ( legalnemu) oboroževanju.

0

š e to, naš norec, seveda, nič ne bo kriv za to, ko bo skupina njegovih naščuvanih norih sledilcev, pobila v svojem deliriju politične slepote, skupino neoboroženih ljudi, ki se ne bodo strinjali z njihovimi blodnjami.

0

Legalno oboroženih se ni treba bati , bojte se tistih , ki so oboroženi ilegalno .

p.s.

1991 leta so nas napadli vojaki z rdečo zvezdo , njihovemu vodji v Velenju stoji megalomanski spomenik …..

0

pilanca ne zavajaj 1991 njega ni bilo več,bil pa je slovenše pacient ,ki se je skrival v kevdru Cankerjevega doma,ko smo drugi bli pripravljeni dat živlenje za svobodno SLOVENIJO,kar zdaj zelo obžalujem.

0

1991 je bila po mednarodnem pravu legalno oborožena JLA, nelegalno pa separatistična vojska republike Slovenije, ki se je želela odcepiti od države Jugoslavije. Enako bi bilo v Kataloniji, če bi se po odcepitvenem referendumu Katalonci spravili nad špansko vojsko z orožjem, vendar so jim š panci še pravočasno pozaprli separatistične politične voditelje. Celo s pomočjo drugih držav EU.

0

Obraz genocidaš-Tukaj imate dokaz da je tale genocidaš izjavil da bi morala takratna JNA zravnati SLOVENIJO kot so VUKOVAR.
Samo preberite njegov komentar .
Slovenija se je imala vso pravico po ustavi SFRJ odcepiti od Obrazove Srboslavije.
Ker Beogradu to ni bilo povolji so tanke iz Zagrebške vojašnice napotili v Slovenijo.
Samo poglejte kaj tale podpornik MLADIČA,Karadžiča in Miloševiča piše.
Slovenska TO je bila legalna vojska RS.
zA BOGA IN DOMOVINO Z J.J naprej.

0

Kar se tiče medijev pa vas žejne peljejo čez vodo.
Kdo je gledal izjavo Donalda Trumpa ko je bil v stiku z Putinom ,Erdoganom je Putinu v obraz povedalč ,če se napade ena članica NATA bomo posredovali.

0

Ody,1991 je bila po mednarodnem pravu legalno oborožena JLA, nelegalno pa separatistična vojska republike Slovenije, ki se je želela odcepiti od države Jugoslavije. Enako bi bilo v Kataloniji, če bi se po odcepitvenem referendumu Katalonci spravili nad špansko vojsko z orožjem, vendar so jim š panci še pravočasno pozaprli separatistične politične voditelje. Celo s pomočjo drugih držav EU.

0

Separatistični teroristi so po komandi albanskega voditelja sestrelili helikopter mednarodno priznane vojske Jugoslavije in pri tem ubili slovenskega pilota Tonija Mrlaka. Večna mu slava. š e večji vojni zločin pa se je zgodil, ko so separatistični teroristi pod komando albanskega poveljnika pri Holmecu pobili skupino mladih vojakov JLA, ki so se z belo zastavo v rokah želeli predati teroristom. V imenu slovenskega ljudstva se vsem njihovim materam za to podlo teroristično dejanje iskreno opravičujem.

0

Takšnim kot je Obraz pravimo kvislingi .
Vsaka republika v bivši SPRJ je po ustavi imela pravico do samoodločbe – pojdi pred spomenik diktatorju (ki mu pravijo Tito ) in zmoli : Tito naš , ki nisi na Golem otoku , pridi k nam v naše kraljestvo v katerega še vedno verjamemo , naj se zgodi tvoja volja , pa kakršnikoli bo že …….

0

…. pri Holmecu pobili skupino mladih vojakov JLA, ki so se z belo zastavo v rokah želeli predati …moj pokojni oče je bil takrat na tem bojišču prisoten in o tem, mahanju z belo zastavo, obstaja dokument,- posnetek…ne vem zakaj po mednarodnem pravu, nihče ni odgovarjal za to sramno dejanje…EU- Vladavina prava????:(:(:(

0

Srboslavci -slovenaci spet objokujejo izgubljene sanje o veliki govedarski srboslaviji in celo skušajo pravno utemeljit napad teroristične srboslavske JLA itd -že večkrat slišan od teh goved , ki nimajo niti toliko morale in etike da bi če že zagovarjajo srboslavijo odši tja v ostanek srboslavije -ne oni se krmijo ko prašiči z Evri (podn od podna) in celo oficirje teroristične JLA je on krivonoigi palček iz Murgl pripeljal v slovenijo -zamislite tega prasca -pripeljal je vojake ki so napadlo slo in jih sedaj za nagrado krmi z Euri in še kar sanja o veliki srboslaviji skupaj z ljubljanskim opankarjem ker seveda ne priznajo samostojne slovenije Ostanek pa so skrili pod tako imenivanimi izbrisanimi ,ki so za par evrov pozabili na srboslavijo a so med vojno sežigali tolarje ,po vojni pa se ko poceni pičkice cmerile da so jih izbrisali Podn od podna
kar se pa tiče pozivov k oboroževanju iz strani Trumpa -pošteno je dejal nemškim komunistom ,da ali naj plačajo 2% prispevek za Nato ali pa naj izstopijo in se sami branijo pred ruskimi teroristi Prav tako je pošteno opozarjal ono nemko debelorito vzhodnonemško komunistko Angelo merkel ki se je skrivala v stranki CDU,da se preveč naslanja na ruse (izgradnja plinovoda po morju mimo ukrajine ) in opozarjal bivšega nemškega kanclerja Schroederja ,da je izdajalec ,ker se je zaposlil v Putinovi firmi itd itd -vse do opozoril Nemški komunistični vladi da je soodgpvorna za blokado ukrajine (nemci so blokirali dobavo orožja ukrajini (tankov ,avionov ,protiletalske obrambe itd) In hkrati zahtevali od ulkrajine da naj izvede ofenzivo brez opisanega orožja -torej le z pešadijo proti rusom ki so imeli zračno podporo in zaradi nemške blokade ukrajine ,so imeli rusi čas da so se vkopali na položajih Torej so se vse napovedi Trumpa uresničile in danes nemška komunistična vlada (SPD) joka ker da jih Trump ne želi vrč ščitit (torej da bi trump pošiljal ameriške mladeniče da branijo to komunistiČno nemško svojat,ki se bolj kot z oboroževanjem in zaščito države ukvarja z uvozom migrantov kozojebcev ,pedri in lezbijkami in celo sili druge države (Madarsko,Češko .poljsko ) da bi se obnašale kot komunistična nemčija ! Hvalabogu se narod že prebuja in komunisti masovno izgubljajo podporo In seveda slovenski komunajzarji zvesto sledijo ideje nemškega komunizma in multi kulti -nacije Trump je torej jasno povedal tem komunističnim pederjem in lezbijkam da jih ameriški proračun ne bo več podpiral in tudi ne pošiljal ameriških mladincev da se borijo namesto pederjev Torej je legitimni poziv narodu da se oboroži na legalen način povsem upravičen -tako kot takrat ko je teroristična srboslavska JLA napadla slovenijo in je on krivonogi palček iz Murgl hotel razorožit slo teritorialno obrambo ker se je boril proti samostojni sloveniji -torej izdajalec ki se danes krmi iz blagajne ZPIZ

0

O Bog, kje na katerem odpadu v nebesih, vicah, peklu, vesolju si našel material za tega @ zvonaca?

LinkedIn
Share