3.22K ogledovPolitika
0
0 Comments

SIJ je zaradi slabega zakona neopravičeno dobil državno energetsko pomoč! In genialno nesposoben Golob je samo s sklepom želel pomesti svoj drek “pod preprogo”, niti ne z odlokom, kaj šele s popravkom zakona, vse v imenu drugačnega, vedno slabšega vladanja. In sodišče je odločilo, da je treba spoštovati zakon, četudi je slab in zato bomo davkoplačevalci plačali neupravičeno pomoč in tudi nekaj 100 tisoč zamudnih obresti, skupaj več kot 8 mio eur.
Golob, dovolj je tvoje nesposobnosti, buzeriraj samo svojega.

0

ex sulc mare
Vi levi imate probleme predvsem v tem, da ste tako nesposobni, da se morate stalno boriti z proti janši. Če bi dali kaj od sebe se ne bi bilo treba bati janše. Tako pa imate tekmovanje kdo je najbolj glup. Ovce ste eni in drugi. Od 2008 do danes levi iščejo sami sebe. Jebote u glavo glupo ena cela generacija otrok je vmes odrasla. Pa še vedno se najde idiot, ki reče, da je ta vlada nova
Ravno vi ovce ste glavni problem. Oni samo igrajo partizane in domobrance, ker na tak način dosežejo skreganost in volilno udeležbo. Potem pa lahko nemoteno kradejo, ker se ovce kregajo kateri lopov je boljši. Janša je psihopat, tale vlada je pa spet znova dokazala, da nimamo nič od njih. Počasi bodo razpadli in vam bo spet vsega kriv janša.
Komunala Velenje, sodna stavba, teš6 oni odlično sodelujejo mi pa se kregamo koga manj peče rit.

Tako kot povem janševcem, da so lahko najprej jezni na janšo, enako je za leve naj bodo najprej jezni predvsem na svoje. Vsak naj najprej sebe v ogledalo pogleda. Za mene ste čist isti.

Ogledujete si 1 od 17 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share