1.47K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Od zdaj naprej verjamem v necenzurirano. Zakaj?

Resnico so napisali – berite!

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/odvetnica-iz-afere-sodna-stavba-odplacuje-750-tisoc-evrov-kredita-1257528

Zato da je odvetnica plačala ogromen kredit je povezala š varc Pipanovo in lastnika razsule bajte, sama pa zadela na tomboli.

In tako odvetnico kličejo v tarčo da blefira pred vso slovensko javnostjo.

Ministrici pa nebi dal gospodinjstva za vodit ker bi mi konec meseca naredila puf. Če ne zna naročiti cenitve je škoda da je hodila v šole.

0

Ubogi komunajzarji in pa seveda “neodvisni portal” neodvisni ha ha ha ha komunistična zvezda SD švarc pipan je v veliki godlji in fajonka in debili velenjkovca iščejo krivca pri janši h aha ha ha mater je ta janša res dober ko ga celo taki debili oot so v tej tematiki ne nehajo obirat ! Na misel mi pride povezava z nemškimi komunisti SPD in zelenimi ki so trenutno na oblasti v nemčiji -seveda total nesposobni in njihov kanzler Sholz je celo odgovoren za nmerne zamude pošiljk orožja v ukrajino,tako dolgo da je njegov prijatelj putin imel čas da vkoplje njegovo rusko teroristično vojsko In taki vladi zelo slabo kaže na lokalnih volitvah in volitvah v EU In kaj počnejo ti debili ?namesto da bi naredili nekaj pametnega za narod ,sedaj organizirajo proteste po Nemčiji proti stranki AFD (desnica ) ki jim zelo raste popularnost , češ da so to nacisti in fašisti To je pa počel Hitler ki je prepovedal vse stranke razen njegove nacionalsocialistične (levi fašisti ) seveda z tako potezo le večajo popularnost AFD In zlahka se potegne paralela z slovenskim kučanovim kalifatom-nacionalsocialisti na vse načine skušjo očrnit janšo in prepovedat edine neodvisne medije -torej ista slika levičarskih fašistov kot v nemčiji -in kot tam tudi tu le dobra reklama za SDS in janšo

Ogledujete si 1 od 8 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share