1.09K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Od zdaj naprej verjamem v necenzurirano. Zakaj?

Resnico so napisali – berite!

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/odvetnica-iz-afere-sodna-stavba-odplacuje-750-tisoc-evrov-kredita-1257528

Zato da je odvetnica plačala ogromen kredit je povezala š varc Pipanovo in lastnika razsule bajte, sama pa zadela na tomboli.

In tako odvetnico kličejo v tarčo da blefira pred vso slovensko javnostjo.

Ministrici pa nebi dal gospodinjstva za vodit ker bi mi konec meseca naredila puf. Če ne zna naročiti cenitve je škoda da je hodila v šole.

0

Odvetnica Nina Zidar Klemenčič, ki pravno zastopa in svetuje prodajalca Sebastjana Vežnaverja, je pod prejšnjo vlado dobila 750.000 EUR kredita. Od Vežnaverja pa je za “pomoč pri prodaji” zgradbe prejela več kot milijon EUR. Pogodbo z Vežnaverjem je ministrstvo za pravosodje podpisalo v četrtek, 28. decembra. Kupnino mu je nakazalo dan pozneje, v petek, 29. decembra, torej na zadnji delovni dan v letu 2023. In kdo vodi finančno službo na ministrstvu?

“Od zamenjave oblasti finančno službo na ministrstvu za pravosodje vodi Janja Garvas Hočevar, pred tem generalna sekretarka zadnje vlade Janeza Janše. Gre za nekdanjo soprogo Dušana Hočevarja, dolgoletnega predsednika občinskega odbora SDS v Grosupljem, ki velja za eno največjih oporišč te stranke.”

Janšistka Janja Garvas Hočevarje dala komando, da se izplača 7,7 milijona EUR temu Vežnaverju zadnji dan prejšnjega leta, ki je seveda za to “pomoč pri nakupu” tudi prejela lepo denarno nagrado, kakopak.

KRIMINAL JE NESMRTNA DUš A JANš IZMA!

Ogledujete si 1 od 8 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share