519 ogledovPolitika
0
0 Comments

Golob za poplavljena podjetja, z več deset tisoč zaposlenimi, 6.2 milijona €, za Jenulla in Glas ljudstva pa samo v letu 2023 (!) 9 milijonov €. Z besedo: devet. Jaša je šokiran. Mi tudi. Verjetno iz diametralno nasprotnih razlogov.
Nič novega, spet eno golobistično sranje, smo že navajeni!
Golobova, za 7,7 milijon €, kao nova sodna palača, ni dobra niti za slab golobnjak, tako je dotrajana!
A lahko gre v Sloveniji na slabše! Seveda lahko gre, pod Golobom gre lahko vse na slabše, samo počakati moraš kakšen dan, no niti dan ne, samo kakšno uro ali dve in imaš novo afero, novo korupcijo, nove neizpolnjene obljube in spet nove obljube, nove nesvobode in zapiranja, očeta ne morem videti že drugi teden, in podobno golobje sranje! Pa tako sem pljuval po Janši in zato volil Svobodo! Zarečenega kruha se največ poje in jaz sem se ga res že full nažrl! Prav mi je, glupi Janez!
In kot pravijo, celo levi poznavalci politike, Golob bo prvi politik, ki ga bodo v lisica odpeljali iz pisarne predsednika vlade!
Na naslednjih volitvah, že letos, volim SDS, vrni se Janša!

0

Tej vladi se drugega kot nesposobno razsulo ne more rečt. Ne razumem ljudi, ki jo zagovarjajo. Ampak, da bi zato imeli spet psihopata janšo je pa bizarno. Edino kar drži to vlado na oblasti je janša. Če se ta pobere iz politike bi se verjetno še isti dan začeli protesti proti vladi. Tako pa cela država čaka v šahu kdaj se bo konkurenca znebila tega idiota.

Ogledujete si 1 od 6 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share