1.79K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Marec je tu, ogrevalne sezone skoraj konec, nafukatorji iz LIV pa delate kvazi tiskovke in se na naše stroške fotkate po ministrstvih in državnem zboru. Za koga se zdaj borite, kdaj bojo položnice za december in januar znižane za 50 % kot ste obljubli. Hočem konkreten datum, drugače se poberite nekam. Kdaj bo blokada mesta, al vam bolj diši visoka politika. Edini ki so naredili nekaj za zmanjšanje polžnic so župan in mestni svet. Ljudstvo zahteva odstop Sare in Bečota, takoj.

0

še en velenjski debil ki doma na kavču čaka, da partija ki mu je oprala možgane ,uredi ogrevanje zanj in so ga le polna usta medtem ko drugi delajo na tem d se končno nekaj spremeni v tem velenjkovcu

0

od kod tebi na naše stroše?? kar delajo v LIV delajo na lastno pest nihče jim nič ne plačuje…

0

Zvonc spet te sprašujem ali ti aktivno na terenu z LIV pomagaš reševati sovaščane?

0

Pilek- ti to resno? Torej, ker LIV nihče ne plačuje in imajo prihodke od zraka, gredo na lastno pest v trgovino po živila in jih z lastno pestjo plačajo? No, ker mi navadni ljudje za življenje potrebujemo denar in tega si prislužimo z dejanskim delom. Ne vem mogoče se motim in za LIV življenjski stroški ne obstajajo, čeprav se mi zdi, da tudi za njih obstajajo vsakomesečni izdatki, ki pa jih pokrivajo razni botri, tetke in strički v senci. Pač ja, znajdit se je treba!

0

Anica, ti si pač zadovoljna s tako visokimi položnicami, ni ti mar za ljudi, ki jih je ogromno, ko si po plačilu položnice komajda privoščijo toplo kosilo, osnovne potrebščine…a tebi ni mar za te ljudi, več ti pomeni oblast, biti pri koritu, proračunu….vse za to, da se nekdo obdrzi na stolčku, zagovarjanje, biti kopriva za vsako ceno….žalostno po kakšni ceni prodajaš svoje dostojanstvo….

0

Butchman morš vedeti, da ta kuštravc in klovnesa iščeta pozornost in svojih 5 min pod soncem, ker jima v žiljenju ni nič ratal…eden nategun , ki je že na rudniku dobil po grbi …ta druga pa na sociali ….delomrzneža…

0

mi je vseeno kako kdo zgleda, vseeno mi je , če jima je kaj uspelo v življenju….vem pa, da sta se preteklih tednih borila za nas bolj kot vsi v občinskem svetu, v občinski upravi, na KPV…..

0

Če bosta ta dva kaj zrihtala dam jajce klepat. 🙂 🙂 🙂
Kot je napisal @VinkoSm…on iz krivdnih razlogov odslovljen s Premogovnika, ona pa izločena s POP kmetije. Moj predlog je naj gre ona nazaj na pop kmetijo ovce past, on pa mal nižje dol proti Zelengori. Obema pa sam ne bi dal čuvat niti na papir narisane ovce. ŽAL…pa je 5 minut slave tudi za paciente njunega kova občutno preveč.
Pa ostanite zdravi

0

AnicaT – prosim pokaži mi kjer si dejansko ti s svojega računa nakazala vsaj enemu članu LIV-a denar da lahko to vse počnejo kar počnejo? Če mi boš dokazala da je dejansko tvoj denar šel k vsaj enemu na račun, povlečem svoje besede in se ti iskreno opravičujem, drugače prosim bodite tiho ker sami ne veste kako kaj funkcionira.
Drugo: pa očitno tebe ne moti visoka položnica ali pa imaš gretje drugače rešeno in KPV za tebe ne zna 🙂

0

Kk a se ne borijo oni zastonj za ljudi? Hahaha.. ker nateg!
Kot da jih ne poznamo, strokovnjake!

LinkedIn
Share