1.53K ogledovPolitika
0
0 Comments

Spoštovane Velenjčanke in Velenjčani, dragi upokojenci.
👉Vem, da vse tiste, ki ste prejeli nerazumno visoko podražitev toplotnega ogrevanja v Velenju, ne bom pomirila z nobeno še tako pomirjujoče besedo. Tudi nimam namena, ker vas razumem. Razumem stisko upokojencev, razumem mlade, ki s svojimi prejemki komaj “shajate” iz meseca v mesec.
👉Ne razumem pa tistih, ki vašo stisko zlorabljajo za diskreditacijo župana Peter Dermol . Če kdo, potem je on prvi, ki želi ublažiti vašo stisko. Išče ukrepe, kako optimizirati cene toplotne energije v prihodnje. Odrekel se je nenujnim projektom, da bo ob tej podražitvi lahko nudil finančno pomoč vsem, ki položnic sami ne boste zmogli poravnati.
👉Prosim vas, verjemite mu. Ne zato, ker se “oklepa” funkcije, ampak zato, ker je izjemno socialen in mu je res mar za vas, še zlasti ga skrbijo upokojenci, bolni, invalidi, otroci.
ZAUPAJMO MU IN SKUPAJ s strpnostjo iščimo rešitve. Našli jih bomo.
👉To je razlog, zakaj se protesta danes ne bom udeležila. Iskala bom rešitve skupaj z županom in ne na ulici.
SREČNO.

0

Spoštovani občinarji
Vam verjet da delate v prid velenčanov je tako kot verjet lisici da je poštena in sočutna do kokoši.
Delav sem na občini (dokler me niso izigrali) in videv marsikaj o čemer trenutno še nebi ampak pošteno in varčno teh pojmov na MO Velenje še niso vzeli. Dnarja za vstran metat majo preveč. Občani pa DEJTE JIM VERJET DA SO RES BOGI. sam ne vem kje

Ogledujete si 1 od 15 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share