2.82K ogledovPolitika
0
0 Comments

Spoštovane Velenjčanke in Velenjčani, dragi upokojenci.
👉Vem, da vse tiste, ki ste prejeli nerazumno visoko podražitev toplotnega ogrevanja v Velenju, ne bom pomirila z nobeno še tako pomirjujoče besedo. Tudi nimam namena, ker vas razumem. Razumem stisko upokojencev, razumem mlade, ki s svojimi prejemki komaj “shajate” iz meseca v mesec.
👉Ne razumem pa tistih, ki vašo stisko zlorabljajo za diskreditacijo župana Peter Dermol . Če kdo, potem je on prvi, ki želi ublažiti vašo stisko. Išče ukrepe, kako optimizirati cene toplotne energije v prihodnje. Odrekel se je nenujnim projektom, da bo ob tej podražitvi lahko nudil finančno pomoč vsem, ki položnic sami ne boste zmogli poravnati.
👉Prosim vas, verjemite mu. Ne zato, ker se “oklepa” funkcije, ampak zato, ker je izjemno socialen in mu je res mar za vas, še zlasti ga skrbijo upokojenci, bolni, invalidi, otroci.
ZAUPAJMO MU IN SKUPAJ s strpnostjo iščimo rešitve. Našli jih bomo.
👉To je razlog, zakaj se protesta danes ne bom udeležila. Iskala bom rešitve skupaj z županom in ne na ulici.
SREČNO.

0

Kako te ni sram pisati nekaj tako blesavega..Če si res ti podžupanja se ne čudim tvojemu komentarju.. Iz istega gnezda vran si kot vsi rdečkarji tukaj..Župan išče ukrepe kako opimizirati cene toplotne energije..? Ma njega boli patak za nas, enako kot tebe, če se napajaš iz istega korita..S tem si delaš sramoto, ko pišeš bedarije v zagovor svojemu šefu… Kje ste bili včeraj, ko je bil shod..? Zakaj nisi ti prišla in povedala to kar tukaj bluziš..Ti povem zakaj..? Ker nihče od vas nima jajc da bi se soočil z tem problemom..Vse vas naj bo sram za vse kar počnete..Mislim, da na naslednjih volitvah ne boste več jedli iz tega korita..

Ogledujete si 1 od 15 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share