2.22K ogledovPolitika
0
0 Comments

Spoštovane Velenjčanke in Velenjčani, dragi upokojenci.
👉Vem, da vse tiste, ki ste prejeli nerazumno visoko podražitev toplotnega ogrevanja v Velenju, ne bom pomirila z nobeno še tako pomirjujoče besedo. Tudi nimam namena, ker vas razumem. Razumem stisko upokojencev, razumem mlade, ki s svojimi prejemki komaj “shajate” iz meseca v mesec.
👉Ne razumem pa tistih, ki vašo stisko zlorabljajo za diskreditacijo župana Peter Dermol . Če kdo, potem je on prvi, ki želi ublažiti vašo stisko. Išče ukrepe, kako optimizirati cene toplotne energije v prihodnje. Odrekel se je nenujnim projektom, da bo ob tej podražitvi lahko nudil finančno pomoč vsem, ki položnic sami ne boste zmogli poravnati.
👉Prosim vas, verjemite mu. Ne zato, ker se “oklepa” funkcije, ampak zato, ker je izjemno socialen in mu je res mar za vas, še zlasti ga skrbijo upokojenci, bolni, invalidi, otroci.
ZAUPAJMO MU IN SKUPAJ s strpnostjo iščimo rešitve. Našli jih bomo.
👉To je razlog, zakaj se protesta danes ne bom udeležila. Iskala bom rešitve skupaj z županom in ne na ulici.
SREČNO.

0

Pa Darinka, kako te ni niti malo sram? Poznam te čez 30 let, in vem da stalno gledaš samo na svojo debelo rit. Zdaj nas pa še nagovarjaš in hvališ župana. A Janko ne more več, da tako hvališ Petra?

0

ex sulc mare,
žal.

Tudi mene skrbi. Gre se ji (in ostalim) le zase. Prilizujejo se pa županu in eliti, da je moteče. Občani jo skrbijo samo v floskulah.

0

podžupanja d.m….če bomo čakali da ti najdeš rešitev potem smo ga po…..dokler so taki kot ti podžupani, boljše ni za pričekovat….upam da te bo G.DERMOL…končno zamenjal…..ker mu samo škodo delaš….

0

@encijan, potrjuješ, da je zapis v uvodu v diskusijo original, potem me skrbi za usodo prebivalcev Velenja. Plačevali boste drago ogrevanje še naprej. S čistim sladkorjem vam bodo mazali oči.

0

1. če bi bilo to res, potem bi te zadeve, ki jih sedaj ureja, urejal že nekaj let nazaj
2. če bi bilo to res, potem bi veliko več naredili na informiranju naroda glede priključne moči
3. če bi jim res bilo za dobro delo Komunale, potem ne bi takrat za direktorja nastavili Uroša Rotnika
4. če bi jim bilo res do tega, potem njihova Energetska pisarna ne bi delovala
5. če kdo, potem ravno ona ni orientirana proti ljudem, ampak proti sebi….

0

Joj kok smo danes slabe volje eni tukaj gor. Pišete bederije in spet zavajate ljudi in ustvarjate neko paniko. To ni prav! Zadeve se ne morejo rešiti iz danes na jutri- sam očitno se tega večina tuki gor ne zaveda. Vsi bi rezultate takoj! Predloge (take ki stojijo seveda!) na plan čudodelniki in odrešeniki občanov- no mislite da ste!

0

besede brez dejanj ostanejo samo besede.

0

ja komunisti pa obvladajo posel !! Lopovščino pri ogrevanju skušajo prikriti na način da bodo raji omogočili obročno plačevanje in pa neke socialne bone !??? Bravo -to je pa res rešitev da lahko še oni naprej kradejo

0

š la sem gledat na njen FB profil in ugotovila, da je ta objava podžupanje resnična in je še vedno gor, delila jo je tudi LIV. Njeni podporniki ji seveda kimajo in jo podpirajo.

Eden izmed njenih “prijateljev” , ki ji ni naklonjen, pa je napisal: Govori se (info iz 1. roke) da imata župan MOV in direktor KPV doma v hišah toplotno črpalko in se ne ogrevata na mestno gretje!! Se pravi ne plačujeta, kar nam promovirajo in mastno o zaračunavajo! Lahko preverite? Ker to pa je absurd! Stolček dol! Zadevo že preiskujejo. Sram vas je lahko, da zagovarjate te na občini!

Hmmm …

0

@spayk, delal.. videl.. l ne v. Možno, da si korošec in možno, da si pisal narečno, ampak potem bi uporabil še druge besede iz koroškega narečja.

Za uvod v diskusijo pa menim, provokacija, da zaneti špetir. Avtor pa se smeji, skrit pod neznan.

0

Spoštovani občinarji
Vam verjet da delate v prid velenčanov je tako kot verjet lisici da je poštena in sočutna do kokoši.
Delav sem na občini (dokler me niso izigrali) in videv marsikaj o čemer trenutno še nebi ampak pošteno in varčno teh pojmov na MO Velenje še niso vzeli. Dnarja za vstran metat majo preveč. Občani pa DEJTE JIM VERJET DA SO RES BOGI. sam ne vem kje

0

Encijan, in nikon!
A ne bi bilo pošteno dati ljudem priložnost, da ta problem vsaj poskusijo rešiti.
Navsezadnje ni župan sam nastavil teh cen. In če nekdo poskusi malo umiriti strasti, ga res ni treba poniževati in žaliti.
Malo se vase zazrite, če je v vas še kaj kulture. Ali res verjamete, da se bo to rešilo le na vaš, nekulturen način?

0

Kdaj se je pa že lastnik (občina Velenje) firme (Komunalno podjetje) prizadeval za to, da bi firma pobrala čim manj denarja od prodaje svojih storitev?

Pa teb lubica niso jasne osnove ekonomije. Menda ja res nisi podžupanja?

Joj, joj, joj, joj, joj, joj, joj …

0

Kako te ni sram pisati nekaj tako blesavega..Če si res ti podžupanja se ne čudim tvojemu komentarju.. Iz istega gnezda vran si kot vsi rdečkarji tukaj..Župan išče ukrepe kako opimizirati cene toplotne energije..? Ma njega boli patak za nas, enako kot tebe, če se napajaš iz istega korita..S tem si delaš sramoto, ko pišeš bedarije v zagovor svojemu šefu… Kje ste bili včeraj, ko je bil shod..? Zakaj nisi ti prišla in povedala to kar tukaj bluziš..Ti povem zakaj..? Ker nihče od vas nima jajc da bi se soočil z tem problemom..Vse vas naj bo sram za vse kar počnete..Mislim, da na naslednjih volitvah ne boste več jedli iz tega korita..

0

Satirično: sem morala poiskati robčke, ker mi gre ob tem zapisu na jok. Ta globoka skrb za nas, občane, mi je “polepšala” dan.

Resno: kaj živi ta gospa (podžupanja in svetnica s strani DeSUS) v vzporednem svetu? Samo floskule trosi in ne kaže nobene prave pripravljenosti za rešitev obstoječih problemov. Skrije se v mišjo luknjo in brani svojega šefa, namesto občanov. Nimam besed …

LinkedIn
Share