1.09K ogledovPolitika
0

Mafija pokvarjena levicarska Velenjska in Ljubljanska, dobesedno hočejo oropati državo in osiromasiti ljudi.

0

@Skot, zakaj bi na občinski ravni bilo drugače, kot je na državni? Povsod kjer je zraven SD in SDS nastajajo tihe španovije med tema dvema strankama.
Slavni Sever, nekoč nadzornik TEš , se je v tistih časih, ko so Janševi pripravljali izgradnjo spomenika velikemu vodji ( za @ zvonaca in njemu podobne, mislim na TEš 6 ), ob kritikah javnosti o predragi investiciji, pridušal, in trdil, da novi TEš 6 ne bo koštal predvidenih 700 mio eur ampak bo cenejši, cca 600 mio eur. Takrat sem mu repliciral, da bo cena samo višja, ne nižja, omenjal sem 1,1 milijardo eur.
Kako, skoraj, prav sem imel, ko je SD nasledila projekt od Janše, je skupaj z Janševimi kadri v ozadju, španovija, ceno samo višala. Kradli so, da se je kadilo. Bebec od PV ja, Pahor pa bi sodeloval in lezel svojemu predhodniku v rit, ko bi moral gradnjo ustaviti, izvesti neodvisno revizijo in razgnati plesnivo golazen.
JKP Velenje je ekzakten primer takih ravnanj. Koliko tega je še na državni ravni, izvemo samo za drobtinice.
Najnovejše dogajanje samo potrjuje, da SD in SDS izkorisčata vsakokratno oblast, ki je nesposobna in zaradi potreb vladanja, to požegna na škodo davkoplačevalcev in državljanov.

Tarča je včeraj razkrila vso bedo SD , SDS in te vlade.

Ogledujete si 1 od 13 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share