1.02K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Ljudska iniciativa Velenje – LIV je danes naredila prave poteze. š li so pred TEš , ministrstvo in vlado in obljubili

vseslovenski referendum glede cen ogrevanja in elektrike in

ob enem navedli da bogatun kapitalizira na trgovanju kuponov.

Minister z “žegnano vodo” okrca poslovanje podjetij za ogrevanje – zelo v rokavicah kar se mu bo krepko maščevalo saj bo nazadnje on prepoznan za tistega, ki ne zna urediti zadeve iz vidika države (CO2 kuponi, Borzen, trgovanje s kuponi, …).

Tako kot je uspel referendum za vodo tako bo uspel ta referendum.

Etablirani, plačani s sejninami, politiki (svetniki) so v šoku saj LIV počne to kar bi morali urejati svetniki z uporom h predlaganim cenam ogrevanja.

LIV se sprehaja po šoštanjskem dvorišču, politiki (zdaj v Velenju in š oštanju) po večini nekoč zaposleni v TEš  pa molče ščitijo dvigovanje cen ogrevanja. A jim gre za solidarnost z bivšo firmo TEš ?

0

bolš da greta obadva u lidl paradajz prodajat ko pa tto svojo dretje histerično.

0

Sramoto si delajo! Sami strokovnjaki na kupu, z noro težkimi izkušnjami na tem področju!

0

Ah, če člivek biu bi vedež ne biu bi revež.
Sj bojo tud oni pokazali svoj pravi obraz. Od kod finance, od kod nove bunde,…. una gostinka iz resnice pa naj počisti pred svojim pragom. Naj neha točit pijačo na črno. Pa sej bo počasi pripravala vsa resnica o njih!
Pa bo to tud izstreljeno v medijih.
Kaj mislijo da so nedotakljivi? Oni bi s kenjem, njih pa naj s kruhom? Težka bo. Vse se obrača.

0

AnicaT
Čigava pa je energetika? Od SD in SDS? Jaz menim, da so omenjeni dovolj zavozili situacijo od premogovnika do teš in komunale.

0

Boljši so tile iz LIV kot pa oni

ki sedijo v klopeh svetnikov, vlečejo sejnine, molčijo, nič ne naredijo, so sami sebi všeč, čakajo da bodo spet izvoljeni ( po kakšnih zaslugah?), zase mislijo da so “svete krave”, plezajo po strankarski hierarhiji in….npr.Žerdin misli da je oh in sploh…

0

@Anica, ti si zadovoljna s ceno položnic, delom komunale?

0

Hahaha izstrelila se je ja, sam bi bilo bolje, da se neb! Pa ti si ja nor, komedija. In takšni ljudje potem zastopajo Velenje oziroma baje kar vse državljane. In potem Sara tako ponosno sicer čist mim, izjavi “energetika je naša”! Pa ja mal še pa bo tk ko “Trst je naš”. Dejte no ljudje malo več resnosti in ne nasedat lutkam.

LinkedIn
Share