710 ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

LIV je na včerajšnjem sestanku zbiral denar za najem dvorane, pod pretvezo, da nimajo dovolj denarja za delovanje. Od teh istih ljudi, ki jih pestijo visoke cene (ne samo položnic), so zahtevali denar. A si lahko zamislite kakšna dvojnost delovanja teh dveh akterjev?! Približno tako je vidni akter te iniciative pobiral denar od ljudi za odvetniške stroške za garažne hiše na Stantetovi in Kardeljevi. Nismo pozabili!!!
Dvojna morala. Vse že videno.

0

haaaaahahahahaha ka pa nasedate tema dvema, ki pojma nimata kaj govorita…samo izkoriščata vas

0

Dva pajaca iz cirkus Kolorada.
Tekmujeta kdo bo več nebuloz objavil na fb.
Princesa, ki rada kolesari in sadi drevesa okoli blokov bo rešila svet. Delovne dobe ima glih za 1 šolski semester.

0

Denar so zbirali hahahahahaaaa

0

ah ja -ta dva vsaj nekaj storita in se upirata lopvščini komunizma za razliko od vas -kavč debilov ki doma na kavču le čakate blagoslov partije in upate da bo nekdo drug kaj uredil namesto vas žal je takih kretenov ki jim je komunizem opral možgane , kot ste vi ,veliko preveč v velenju ,zato pa imajo kmunistični prasci lahko delo Ja pa kaj mislite da bosta ta dva iz njunega žepa plačevala stroške organizacij protestov ,poti v Ljubljano na TV intervjuje itd Pa normalno da iščeta podporo
Res se čudim da sploh hočeta nekaj nardit za take posrane komunistične ovce kot so avtorji te teme

0

ko se eni spustijo na nivo osebnih diskreditacij z netočnimi in potenciranimi informacijami, veš da jih boli

še enkrat – če želiš obdržati visoke položnice zase, kontaktiraj KPV, da naj ti še nabijejo ceno, namest 300 naj bo kr 600 eur – boš vesel, mi pa tudi

0

Zvonc nivo tvoje komunikacije pove veliko o tebi! Primitivizem in žaljenje drugih ti dvigujeta ego. Brez tega si prazna lupina. š koda res, pa tako lepo je življenje in toliko ljubezni je med nami. Verjamem, da tudi zate!

0

Prosim, da ne zavajate in podajte resnične informacije, če že morate. Sem bila tam in ni bilo tako. Od nikogar niso nič zahtevali.

0

A to da rečeš v istem stavku nimamo denarja za najem dvorane in lahk bi kej prispevali… ni fehtanje denarja???
Aja, pol smo vsi drugi čudni.

LinkedIn
Share