1.59K ogledovPolitika
0
0 Comments

Ka pa zdaj, dragi sovolilci leve politične opcijie? Spet so nas nasuho nategnili, spet smo mi postali in ostali butaste leve ovce! Pa toliko afer, korupcije, neuresničenih obljub, laži, nesposobnosti, lenobe, itd, ni bilo v vseh vladah do sedaj skupaj kot ima ta vlada v samo dveh letih avtokracije, diktature nesvobode. Kaj puklasti, ta je v barabijah mali šolarček proti Golobu. In vedno bolj verjamem da bo Golob prvi PV, ki ga bodo iz Gregorčičeve in kabineta PV peljali dirna Dob, ker si to res zasluži! Ja vem in pričakujem napad zvestih privržencev Goloba name in branjenje Goloba, a spoštovani, toliko slabega za državljane in državo ni mogoče več tolerirati

0

“Samo,da ni Janša” . Plešejo naprej.

0

@Neznan, ko bi vsaj ti imel jajca in kot se za poštenjaka in dobro mislečega, pokončnega človeka spodobi, diskusijo odprl pod svojim nickom, bi podprl tvoje pisanje.
Tako pa si enak ali še slabši od onih, ki jih zgoraj pljuvaš.
Ti si daleč od volilca levice, kaj šele, da bi bil levičar po srcu.
Si samo ena navadna, posrana, ivanova mona

0

Neznan, če ti si je poslabšalo, se zapelji v š entilj, boš mogoče dobil pingo sok in sendvič s posebno, da ti gre spet cuker na normalo.

0

Kradejo vsi. Razlika je samo v tem, da sedaj lahko plešemo, pod prejšnjo vlado pa nismo smeli.

0

Stranke š D je konec. Nism si mislu da bom doživel…

0

krnek tut SDS-SS gre z njimi v zgodovino umazanci eni in drugi GOLOB PA JE ZAKON.Se vid da je doktor ne kot lezba Fajonka in šiptarski posvojenec JANš AJ.

0

Če bi desni volilci ne bli tk butasti, nebi meli niti tega levega sranja

0

tk pa delamo po načelu sam da ni gargamel. ker karkoli drugega je bolše kot gargamel!

0

Eni še kar, “še slabše bi lahk bilo”…
pa sj še bo, če bomo zdržali…

0

ha ha ha ha komunajzarski debili kot sulc mare ,krampek ipd cepci z opranimi kurjimi možgani vedno težje prenašajo ples z golobjim drekom

0

Zvonko a maš spet popadke?š e bomo plesal a tokrat po domobranskem dreku se prav po tebi.

LinkedIn
Share