1.38K ogledovPolitika
0
0 Comments

Kpv vi ste navadni kreteni.
direktor obsoja ljudi, naj se navadimo na drugačen način življenja?

Ti pokvarjen človek. Oba z ženo s 35 let delovne dobe, plače vsak okoli 1000 eur. Postena nikoli kradla in ne shajava več.

Vi pa dražite, serete o nekih kuponih, rudnik in tes bosta kmalu ugasnila. Dermolu pošteni prehod – A to je to? To si mislil?

Odstop direktorja in nadzornega sveta.
Nadzorni svet se pa sestat ne more ker glavni dela Dermolu sneg.
Sneg zato, da bo lahko človek se slikal na smučah okoli jezera in njegove lisičke in marionete to objavljale na porfelju socialnih medijev.
Vsi vemo kje so snežni topovi in teptalni stroj parkirani. Mislite da smo butli. Mislite se naprej tako. Bomo videli

0

Zakaj se pa ti dereš? Saj sem tudi jaz v hiši, grel bi se na kakšen drug način pa se ne morem odjavit od komunale. Hišo obnavljamo in je že dva meseca odprt en sam radiator, porabe tople vode ni in položnica se je zvišala v enem mesecu za 60% to je krepko več od zvišanja davka! Torej kdo nam draži ogrevanje gospod komunalni direktor? Prav tako imam graf vstopne temperature znižali so jo v poprečju za celih 20 stopinj. Tale zgodba o kuponih in davku je privlečena za lase občina je pač ugotovila, da se da na tak način zaslužiti , kot služijo s parkirnimi prostori pa še kje. Jaz bom vsekakor vložil tožbo bomo videli kako se bo izteklo.

Ogledujete si 1 od 13 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share