1.97K ogledovPolitika
0
0 Comments

Kpv vi ste navadni kreteni.
direktor obsoja ljudi, naj se navadimo na drugačen način življenja?

Ti pokvarjen človek. Oba z ženo s 35 let delovne dobe, plače vsak okoli 1000 eur. Postena nikoli kradla in ne shajava več.

Vi pa dražite, serete o nekih kuponih, rudnik in tes bosta kmalu ugasnila. Dermolu pošteni prehod – A to je to? To si mislil?

Odstop direktorja in nadzornega sveta.
Nadzorni svet se pa sestat ne more ker glavni dela Dermolu sneg.
Sneg zato, da bo lahko človek se slikal na smučah okoli jezera in njegove lisičke in marionete to objavljale na porfelju socialnih medijev.
Vsi vemo kje so snežni topovi in teptalni stroj parkirani. Mislite da smo butli. Mislite se naprej tako. Bomo videli

0

saj se je takoj prepoznal

0

@limonca75 ali ti to @ zvonaca, v zadnjem postu, opisuješ?

0

Nobedendrug5 in ti se kao zavedaš, daj u tihni raje, tu nakladaš takim ,ki te ne poznajo, tisti, ki te pa vemo, da si dobil vse podarjeno in nikoli se nisi znal pretegnit od dela, razen da si bil zmeraj priden na gobcu in alkoholu

0

nobedendrug5 namesto, da pišeš tu neumnosti si raje poišči strokovno pomoč v Vojniku

0

Organizatorka protesta je to najavila v videu na svojem profilu FB-ja.

0

Predviden dan protesta: sreda, dne 24.1. 2024 ob 15.15 na Titovem trgu. 👍

0

Blokarji imate odprte radiatorje, in odprta okna. Ne vsi, veliko pa vas je takšnih. V privatnih hišah se zavedamo, da nihče drug ne bo plačeval namesto nas.

0

@padobranac,.. lahko se odklopiš,…in greješ na drug energent,..

0

Zakaj se pa ti dereš? Saj sem tudi jaz v hiši, grel bi se na kakšen drug način pa se ne morem odjavit od komunale. Hišo obnavljamo in je že dva meseca odprt en sam radiator, porabe tople vode ni in položnica se je zvišala v enem mesecu za 60% to je krepko več od zvišanja davka! Torej kdo nam draži ogrevanje gospod komunalni direktor? Prav tako imam graf vstopne temperature znižali so jo v poprečju za celih 20 stopinj. Tale zgodba o kuponih in davku je privlečena za lase občina je pač ugotovila, da se da na tak način zaslužiti , kot služijo s parkirnimi prostori pa še kje. Jaz bom vsekakor vložil tožbo bomo videli kako se bo izteklo.

0

Pa kaj jokcate? Za nov ajfon vsaki dve leti vam ni žal denarja. Za tobak pa alkohol tudi ne. Ogrevanje plačujete samo pol leta. Mi v hiši pa plačujemo kurilno olje, drva, ali pelete po celo leto. Pa še delati moramo, in čistiti.
Blokarji ste pa scartlani do amena. Samo strežejo vam, vi pa vedno bolj jamrate. Večini so še po Jazbinškovo podarili stanovanja. Eni pa smo morali hoditi na dopust kar na malto, in ne na Malto.
Poln kufer imam tega jokanja!

0

Ja to je podlost brez primere. Zakaj je komunala znižala vstopno temperaturo za skoraj 20 stopinj , prej smo imeli odprt en radiator in je bil dovolj za 21 do 22 stopinj v bivalnem prostoru kar je primerna temperatura za zdrave osebe. Komunala nam zdaj dobavlja bistveno nižjo vstopno temperaturo in en radiator seveda ni dovolj za doseganje primerne bivalne temperature , kljub izolaciji hiše 20 cm stiropora na fasadi. V tem je poanta v nižanju temperature in temu primerno je tudi ogrevanje, najbrž bi bila najboljša skupinska tožba vseh nas , ki smo priklopljeni na komunalo torej tožba proti komunali zaradi prenizke vstopne temperature, ki nam je zagotovljena. Tale direktor se ne zaveda v kakšno past je stopil kajti, če bomo prebivalci složni tej bi lahko pohlepni bandi na občini in komunali precej pristrigli peruti samo dobro odvetniško družbo je treba najti.

0

Take s(m)o volili.

LinkedIn
Share