444 ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Ko gledam in poslušam kaj in kako se odvijajo stvari v zvezi s sodno palačo, ko padajo maske, ko se razšiščuje me veseli, da smo končno prišli tako daleč, da se to res dogaja.

Na vladi so končno ljudje, ki javno govorijo in tudi DOPUSTIJO, da se stvari razčiščujejo.

Sedaj pa se najde en Mahnjen smrkavec iz stranke SS, stranke ki je poosebljena korupcija, ki je v času korone ves čas delovala koruptivno, ki skriva in prikriva na vse legalne in nelegalne načine in pametuje o korupciji.

Tako kot je treba pristriči peruti stranki SD je potrebno pristriči peruti tudi ostalim strankam. Najbolj pa pritlehni SS stranki!

Smrt janšizmu!

0

Neznan, res si nerazgledan bedak. Ali misliš, da je res samo ena stranka dojemljiva za korupcijo? Meni je malo mar, iz katere stranke je, če je lopov je lopov.
Moraš vedeti, da nihče ne gre v politiko zato, da bo pomagal narodu. Vsak gre zase in za svojo slavo. š e najbolj pa za svojo materialno korist.
Plače politikov so relativno male, če jih primerjamo z gospodarstvom, ali s čistilkami.( Vsaj po izjavi revnega zdravnika.)
In v politiki lahko, vsaj večina, krepko zabušava. In seveda uživa vse možne legalne, in ilegalne privilegije.
Nisem janšist, in se tudi zavedam, da je ni stranke brez skorumpiranih članov. Torej, neznan, ne seri le po eni stranki. Ker so vsaka po svoje prave greznice pokvarjencev.

Ogledujete si 1 od 4 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share