1.46K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Liv malo si preberite komentarje na ostalih portalih, kjer vsi komentirajo nizke cene ogrevanja v preteklosti, ko je bilo dalec najceneje. Takrat se nihče ni uzigal, da je ogrevanje prepoceni in da imate blokovci standard, ki ga ni nikjer v Sloveniji. Seveda se eni vedno mislijo, da voda sama od sebe priteče po ceveh, da na komunali čistijo reko Pako in da nase sranje izpuhti v zrak. Ogrevanje je pa itak samo po sebi umevno da mora biti brezplačno, saj je bil Tes zgrajen samo za socialce in zdraharje. Topla voda priteče na radiatorje in pipe sama od sebe po zraku, črpalke pa so samo za okras in da kurijo elektriko . Eni ste res totalno za luno in bi bilo dober da se pozanimate kako se vrti svet v Sloveniji in ne na Balkanu

0

Zakaj še vedno druge, ki morajo kuriti na plin, drva, kurilno olje … primerjate z velenjskim toplovodom katerega osnova je odvečna toplotna energija? Zakaj pa TEš  paro spušča v zrak? Zakaj pa se velenjski SDS in šoštanjski SD nista zavzela za poceni ogrevanje ob gradnji TEš  6? Velenje NI primerljivo z ostalimi.

Kar se pa Dermola tiče – a res verjamete, da se bo tip, ki je bil na vodilnem položaju v TEš -u takrat, ko se je najbolj kradlo in proti kateremu trenutno poteka kazenski postopek na sodišču ravno zaradi TEš -a, da se bo ta tip zavzel za občane? Zakaj se pa ni prej, ko je kot član SD-ja sedel na vodilnem stolčku TEš -a? Zakaj se ni zavzel pred protesti? Aja … je v tem času kupoval hišo. Itak.

Ogledujete si 1 od 11 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share