1.96K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Liv malo si preberite komentarje na ostalih portalih, kjer vsi komentirajo nizke cene ogrevanja v preteklosti, ko je bilo dalec najceneje. Takrat se nihče ni uzigal, da je ogrevanje prepoceni in da imate blokovci standard, ki ga ni nikjer v Sloveniji. Seveda se eni vedno mislijo, da voda sama od sebe priteče po ceveh, da na komunali čistijo reko Pako in da nase sranje izpuhti v zrak. Ogrevanje je pa itak samo po sebi umevno da mora biti brezplačno, saj je bil Tes zgrajen samo za socialce in zdraharje. Topla voda priteče na radiatorje in pipe sama od sebe po zraku, črpalke pa so samo za okras in da kurijo elektriko . Eni ste res totalno za luno in bi bilo dober da se pozanimate kako se vrti svet v Sloveniji in ne na Balkanu

0

hja tipična reakcija partije ki namesto da bi reševala problem gre v kontranapad preko takih debilih z opranimi možgani kot je avtor te teme in pljuva po tistih ki so si drznili protestirat proti partiji Vsa čast LIV ki ne pristaja na načelo raja vi kar delajte partija misl na vas !

0

Zvonc a nisi bil ti vcasih komunist. Sprašujem za prijatelja, jaz te itak dober poznam. Pa nekaj govorijo da imaš pod podvezo na roki, tetovirano petokrako zvezdo in številko partijske knjižice . Knapi pac, saj veš da ste delali skupaj na vzdrzevanju

0

neznan… nobenega problema, če zagovarjaš ropanje ljudi… se pač treseš za svojo službico… ne dobimo vsi denarja iz proračuna in četudi zanemariš svinjarijo in degradacijo okolja je ogrevanje PREDRAGO in predvsem VSILJENO! dajte možnost odklopa pa bo vsak prepuščen sebi!

0

Čanč je bil komunist dokler je imel privilegije.

0

Nam pa ja zavidajo drugi, kako imamo še vedno poceni toploto. Razvajeni ste in se boste mogli temu prilagodit, tako kot so se v drugih krajih v Slo ŽE ZDAVNAJ!!
A mislite da drva so pa poceni? In da sama letijo v peč, tudi takrat ko spimo?
No dejte mal razmislit!

0

lucky.h.o.g to ni ropanje ljudi to je vaš tako opevani kapitalizem in tržno gospodarstvo.V socjalistični Kitajski tega ni.Bo treba spet barve v rdečo spremenit,in partijske knjižice aktivirat

0

Zakaj še vedno druge, ki morajo kuriti na plin, drva, kurilno olje … primerjate z velenjskim toplovodom katerega osnova je odvečna toplotna energija? Zakaj pa TEš  paro spušča v zrak? Zakaj pa se velenjski SDS in šoštanjski SD nista zavzela za poceni ogrevanje ob gradnji TEš  6? Velenje NI primerljivo z ostalimi.

Kar se pa Dermola tiče – a res verjamete, da se bo tip, ki je bil na vodilnem položaju v TEš -u takrat, ko se je najbolj kradlo in proti kateremu trenutno poteka kazenski postopek na sodišču ravno zaradi TEš -a, da se bo ta tip zavzel za občane? Zakaj se pa ni prej, ko je kot član SD-ja sedel na vodilnem stolčku TEš -a? Zakaj se ni zavzel pred protesti? Aja … je v tem času kupoval hišo. Itak.

0

ko berem vaše komentarje mi gre na kozlanje…..ITAK PA NAJBOLJ LAJATE TISTI, KI STE VSE DOBILI, SOCIJALKARJI IN DELO MRZNEŽI….mam pa drva za spravit tako, da ste dobrodošli…

0

spet nek užaljen zavistnež odpira temo

pa plačuj več, če hočeš. mene to niti malo ne moti, če bi ti rad več plačeval. pošlji dopis na komunalo, naj ti zaračunavajo polno ceno in prostovoljno plačaj še več kot ti zaračunajo, daj jim nek prostovoljni prispevek … pusti pa nas druge, da si izborimo nižje cene

če pa te kaj drugega moti, se pa bori zase, ne pa bit ves užaljen, ker nič ne narediš, drugi se pa trudijo, da nekaj dosežejo.

0

Zaprem vse radiatorje pa imam ogrevanja 200 eur WTF????? Baje ker me grejejo drugi. Kaj pa ce jaz nocem gretja? Jaz imam rad mrzlo sobo kot mi je svetoval Skarja iz Komunalnega. Zdaj hocem mrzlo sobo, vse zaprem ampak jaz moram placevat, ker hocejo da mi je toplo.

Kdo je zdaj tu nor?

0

Če hočeš mrzlo sobo, si vzam neogrevano garažo nekje in preuredi v sobo.:) Al pa si ekstra izoliraj notranje stene stanovanja, da ne bo toplota prehajala od sosedov.:) Tule si pa fejst mimo ustrelil.

LinkedIn
Share