3.34K ogledovPolitika
0
0 Comments

se opravičuje, ker se je zmotila pri navedbi izobrazbe, malo jutri!
Čudno, da se ni zmotila v drugo stran, da ni navedla nižjo izobrazbo, haha pa koga babnica zajebava?
Baje ni najbolj kompetentna, a so jo potrdili po načelu “vrzi ribo v vodo, pa bo splavala” haha, sposobnega kadra, ki bi se šel te igrice ni več!

0

takšno sprenevedanje kot se gre vlada .( v vseh njihovih dejanjih) je podn od podna,imajo nas za največje osle

0

Golovova Svoboda je “prevzela” napako in nova ministrica se je opravičila in zdaj je vse v najlepšem redu.

0

Najmanjši problem je, da “je prišlo” do napake pri navedbi izobrazbe. Daleč najmanjši.
Neprimerno večji problem je, da je v tej državi lahko ministrica za kmetijstvo frkla, ki je še v plenicah in katere največji karjerni dosežek je, da je kelnarca. A veste kaka šola je višja agronomska šola? Za tiste, ki so jedva zmogli končat osnovno šolo in se prebit čez 3 letno srednjo šolo, zato pa dojenčica vse prebere iz pildekov, zraven ji pa na faci vidiš, da sploh ne razume, kaj je prebrala. Res odlično.

0

@Venera22, odjebi. Odjebite vsi zgornji komentatorji. Zakaj? Ko se ” napake ” izobrazbo, glupimi davki, naročanjem hitrih testov za covid, ventilatorjev, žaljivih twitov, mešetarjenjem z državnim denarjem, rihtanje poslov z državnimi firmam svojim družinskim članom itd…dogajajo v vaši politični sredini, ste tiho, niti prdca.

Polna usta so vseh nas, ko je treba srati po drugih, ob dreku naših pa molčimo.

Mar je pogoj, za zasedbo funkcije kmetijskega ministra, starost nad 50 let, članstvo v SLS, SDS ali NSi, krščanski pedigre ..? Za vas je to najbolj pomembno, ko kracate o kandidatki, sedaj ministrici, ko bi mirno lahko počakali, da vsaj začne z delom in po tem sodili.
Kmalu se bo pokazalo ali zmore ali ne.
Ko bo požrla prvi kos pršuta in špila prvi glas vina, peljala na obisk na kmetijo svoje frocovje , tam dopustovala in si vse to pustila brezplačno postreči , potem pa le.

Zgodba z navedbo njene izobrazbe mi ni všeč. Kot mi niso podobne zgodbe o desnih, levih. Kot tista, ko je bivša ministrica Hojnikova zrihtala 300000 eur svoji kolegici, ali pa tista o nakupu 13000 zastarelih računalnikov, ali pa tista stara, zlajnana, toda še kako resnična o švercu z orožjem v letih 91 – 94, Patriji, o ne vem od kod mi 200000 eur premoženja, o mamini solati, o Solar ju, o govorjenju danes tako, jutri pa drugače o isti stvari, o neuresničenih reformah, o kdo vam laže….

Prvi naj vrže kamen tisti, ki je brez greha.

Koliko ministrov z doktorati, univerzitetno izobrazbo je bilo res uspešnih v opravljanju svojih nalog?

0

Ta ima vsaj neko šolo.V Janševi vladi je bil samo on baje pismen ostali poslanci in ministri pa so si šli papige. Kar je veliki vodja ukazal ali povedal -oni pa so ponavljali za njim.

0

Čudno da se ni zmotila v kontra smer in

navedla da ima večerno srednjo šolo.

0

ex sulc mare
Kaj je sirotek a te duša boli? Predlagam, da se razstreliš v podporo vladi.

0

@partija, pa se ja menda nisi našel v moji diskusiji?

Razumevanje pomena zapisanih povedi ti nikoli ni bila vrlina, znaš pa odlično skakati na prvo žogo.

Priden, sedi!

0

Pa ti si že š arca zagovarjal do zadnjega kot največji japek. Nisi nič drugega kot levi janšist. In take leve in desne budale ste nam ugrabile eni lepših držav na svetu. Nimam najmanjšega spoštovanja do vas.

https://www.velenje.com/DISKUSIJEsporocila.php?stev=1186500

0

Leta minevajo ti si pa še vedno japek in vsi tvoji desni prijatelji prav tako.

0

Dam še tule eno za encijanko, ki se lahko samo svojemu ogledalu laže kako je neodvisna. No mogoče gre tudi samo za neumnost.

https://www.velenje.com/DISKUSIJEsporocila.php?stev=1161289

0

partija,
si bivši udbovec? Vsaj tako izgleda. Zdiš se mi ubogi, kot mrhovinar, ko brskaš in najdeš nekaj, kar nima zveze s to debato. Mešaš hruške in jabolka. Po enem takšnem mnenju iz leta 2019 res ne moreš soditi in ocenjevati. Nasploh se pa malo oglašam pod to rubriko, tako da …

In veš kaj: ne obremenjujem se s tvojim mnenjem in negativno oceno, ker je zame pomembno, da sem v resničnem življenju odlično ocenjena na marsikaterem področju. To mi zadostuje in je motor zame.

Zunaj je lep dan in se ne mislim obremenjevati z debato, ki to ni. Tudi tebi bi ustrezal svež, čeprav mrzel zrak.

0

encijan
Na tebe sem slučajno naletel ko sem brskal za maretom. Pa sem rekel, da prilepim še to. Da ti še enkrat nastavim ogledalo a nisi ti že 100x tukaj omenjala, da imaš vse shranjeno? Si udbovka 🙂
Nisem jaz odgovoren za vas, če se ste sami bleferji. Saj poznaš tisto lastna hvala cena mala. Dejstva ti kažejo drugače.

Grem pa res sedaj izkoristiti svež zrak.

0

Itak ni važna izobrazba ministrov, če pa imajo cel štab svetovalcev… torej nesposobni. Spomnimo se, kakšna sta bila dva zdravstvena ministra, pa obrambni, pa….

0

ex sulc je povdal ono komunistično foro Za napake članov teroristične komunistične stranke SFRJ in danes njenih ponosnjih naslednikov ki se hodijom klanjat spomenikom teroristom kot je kardelj tito kidriČ ipd ,niso krivi avtorji laži ,ampak grdi novinarji ki o tem poročajo Terorist Stane dolanc je lepo rekel da so novinarji naši družbenopolitični delavci ki poročajo in ploskajo za partijo Zato se borimo da b0 tovarn laži RTV slo očiščena janšistov in bo poročala le o pridobitvah rebvolucije -kot npr časopis naš čas u velenjkovcu (dobro noben ga ne kupi ampak to ni važno,saj ga plača raja z davki )Za ostale novinarje in državljane ki mislijo da lahko delajo po kmečki pameti ,pa smo že pričeli z preseljevanjem (beri krajo ) krav od teh neposlušnih kmetov ,razmišljamo pa tudi o prevzgojnih kampih kot so to počeli naši veliki ruski brati Živela partija

0

Ex sulc mare, ti si tut pri bolj slabo izobraženih pa se najdeš not in te pizdi, anje 😀

0

@Venera22 , imaš prav, najdem se noter, jasno, to sem tudi napisal, če pazljivo bereš in razumeš pomen napisanega z lahkoto to ugotoviš 🙂
Pozdrav vsem , ki vidijo samo na sosedov prag, na svoj kup smeti, ki jim leži po bajti in pred njo, pa se sramujejo pogledati.
A nje@ zvonac?

LinkedIn
Share