6.90K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Poslušam govornikee na trgu. Nekateri sploh ne vedo zakaj so protesti. Mislim da je tukaj CI pogrnila na celi črti . Brez pravih argumentov protesti ne bodo imeli nobenega učinka. Večina občanov nimamo težav sami s sabo. Potrebno bo razčistit pri sebi, poiskati vzroke za višjo položnico, ne pa brez argumentov organizirati proteste. Razočaran sem nad tem kaj je civilna iniciativa pripravila.

0

Protest krajanov je zagotovo uspel. Ne drži, da nekateri sploh ne vedo zakaj so protesti. Vsak je presneto dobro vedel, zakaj gre.
Mislim da je tukaj občina in komunala pogrnila na celi črti in ne CI. Če pride okoli tisoč ljudi in protestira se hec konča. Na masovnih protestih se podajajo sporočila in zahteve, ne pa strokovni argumenti kot ste pričakovali kritiki protesta. Tudi vpije se in kriči. Naj vas to nič ne moti.
Ja, tudi sam opažam, da so se na tem forumu aktivirale uslužbenke iz občinske službe za odnose z javnostmi. To ni narobe, vendar njihova sporočila so podžiganje strasti, z veliko osornosti. A moralo bi biti obratno, spoštljivo do krajanov in s ponižnostjo.
Tudi diskutanti smo dognali, kdo je vreščeče ženšče na tem forumu, pa komu mar.
Ljudska iniciativa ima veliko orodij na razpolago. In če izkoristi vsaj nekatera od njih, se bodo mnogim zares tresle hlače. Zlasti, ker so ponotranjili svoje funkcije in zaradi tega mislijo, da jim jih krajani hočejo ukrasti.

Ogledujete si 1 od 39 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share