429 ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Kdo je naslednik komunistov. Kitajci vedo ti so na Velenjski rdeči Občini mentalno pohabljenim komunistom povedali, da komunizma in njihove ekonomije ni več. š e danes imajo odprta usta, curla se jim vleče po podnu in nikakor ne morejo priti k sebi in dejstvu, da se ne bodo pasli po Gorenju.

O smetišču komunističnih rekvizitov, kložnge, spomenikov kurjih tatov in spomeniku rdeče barabe Josipa Broza pa ni kaj dodat. To je Boh mentalno pohabljenih komunistov, ki so se drli, kako že druže Tito mi ti se kunemo, da iz tvoje riti ne gremo. š e danes je pol Velenja in cela Občina tam, zato pa tako smrdi v dolini.

Ps

Menda imajo v Kleti še kje Jerihe, pozlačen bištek, slike Čaušeskuja velikega prijatelja Josipa Broza in rdeč tepih po katerem naj bi se sprehodila komunistična BARABA Josip Broz.

0

A še zdaj boli? Kaj za vraga so imeli Nemci in Italijani za iskati na ozemlju Slovenije? Že vem! Iskali so kolaboracioniste, sodelavce, izdajalce med domačini, in so jih žal našli.
Partizani so se pa edini uprli okupatorju. In cel svet jim je to priznal. Seveda so si po koncu vojne dali duška. To pač počnejo zmagovalci. Opažamo pa, da so bili pri svojem delu premalo selektivni.
Nastradalo je žal veliko nič krivih ljudi, tisti najpodlejši so pa uspeli pobegniti, ali pa so se potuhnili. In sedaj njihovi potomci širite izdajstva in sovraštvo naprej.

LinkedIn
Share