2.13K ogledovPolitika
0
0 Comments

To je rekla in sem se skoraj poscal v gate od smeha.

Ničelne tolerance do korupcije ne živimo, kot bi morali. Če bi vsak od nas hitro sprejel svojo odgovornost, sploh pa politika, bi se stopnja korupcije lahko tudi v Sloveniji zmanjšala, je poudarila kandidatka za pravosodno ministrico Andreja Katič.

To nam govori ona, ki je vladala na občini leta in leta, ko je znani kriminalec kradel kot sraka in krade še danes. Vse s pomočjo prijateljev.

0

KatiČka bo najboljša ministrica vseh časov -v Sloveniji bo na pravosodju naredila red.Seveda Janšaj in druga desnuharska golazen ala Zvonc jo bodo napadli z vsemi topovi-kajti bojijo se da bi prišle na površje vse umazane rabote domobranca s Kosova Janšaja.

0

Volitve so blizu, živci popuščajo.

0

Počasi bo treba narediti spisek vseh teh, ki so zadnjih 30 let delovali v politiki in jih zmetati ven iz vseh državnih firm, ministrstev in uradov. Spomnimo se samo, da javni sektor zraste po vsakih volitvah pa ne v zdravstvu ali pri gasilcih.

Vsi, ki so delali na raznih NPU pa naj takoj vrnejo vse plače saj nimajo ničesar za pokazati.

Dobesedno za norce nas imajo, tole je šlo zelo predaleč.

0

krampek: tk kot je naredila red na občini, anede. 😉

0

Saj je ze bila pravosodna ministrica a ni bila? To je bil red haha. Spozna se pa na vse.

0

h ha ha ha ha katička in komunisti bodo naredili red hahahahahahahahahahah

0

zvonc
Pejt se cepit v podporo janši.

0

Amerigo
varnostnik!

0

Ko vidim kakšne ljudi nabira Golob za ministre, me prime da bi nekam šel (če bi bil mlajši)…

0

Drek, saj je bila obrambna tud… To je bilo urejeno ; takoj smo bili voj. velesila – malo za ZDA, vojaki sicer bosi, ampak tudi Rambo ne rabi škornjev…

0

Ha ha ha Wiliam. Saj ves: mi hocemo in mi zmoremo! To je Katicko ze Srecko naucil.

0

ona naj prične najprej pri sebi,šoštančani in velenčani zelo dobro poznamo njene rabote,naj pove kako je prišla do zemljišča kjer so ji postavli tisto malo hišico

LinkedIn
Share