1.58K ogledovZa dobro jutro
0
0 Comments

Naši mediji so padli na nivo severnokorejskih. Namesto, da bi objavili intervju Tuckerja Carlsona s Putinom, da si lahko vsak sam ustvari mnenje, so vsi po vrsti pisali le o tem kaj so danes povedali evropski politiki ali mediji. š e lastnega mnenja nimajo več ti naši kvazi novinarji. Mi pa to cenzuro moramo celo plačevati. Korejci jo imajo vsaj zastonj. Kot je že veliko ljudi napisalo na socialnih omrežjih; če objaviš mnenja obeh strani je to novinarstvo, če pa samo ene, je pa to čista politična propaganda. Ni zastonj prišla iz Bruslja komanda, da se ukine dostop do vseh ruskih medijev. Le česa se bojijo? Da smo ljudje toliko neumni, da ne ločimo laži od resnice? Dobrodošli v diktaturi.

0

Vsak svoje intervjuje objavlja, na nas pa je, da smo toliko razgledani, da vsakomur na vrat na nos ne verjamemo.

0

Vsakdo, kolikor toliko normalen, spremlja medije obeh strani. Ker neodvisnega medija ni. Ga ni. Kot je že vmr omenil, na nas samih je, da si ustvarimo lastno mnenje. V kolikor pač nismo kot konj s plašnicami in verjamemo le eni strani.

0

od medija na vojnem območju levega ali desnega slišiš propagandno informacijo: pol si pa ustvari lastno mnenje, ejjejejej :):):) povej še na kašen način lastno mnenje, da greš dol ali gor na bojišče…

0

dejstvo je ,da lažejo eni in drugi,putin laže kot pes teče,eu je pa marioneta dementni ameriki,ko,če bodo spregledali vrnitve nazaj ne bo,ker bo upostošena,itak pa že počasi propada,kar je v interesu rusa in amera

0

“Kot državljan Evrope sem zaskrbljen nad položajem, saj je Evropska unija šibka in preveč regulirana. Nimamo svoje identitete. Ljudje imajo tega dovolj. Po mojem mnenju svobode govora v tako imenovanih demokratičnih državah ni več. V nedemokratičnih državah je niti prej ni bilo, ker so te dali v zapor. V demokratičnih državah te medijsko uničijo, če nisi politično korekten oz. če ne poveš tako, kot mainstream razmišlja. Posledica tega bo, da bodo v Evropi v glavnem zmagali populisti, kar seveda ni dobro za Evropo. Ko se pogovarjam s politiki v Evropi, opažam, da jim to ni jasno.” – Aleksander Čeferin včeraj na Odmevih.

0

Končno – tokrat so vsi komentarji na dostojni višini in soglašam z vsemi- ko poskrkaš o istem dogodku informacije iz več strani, lahko dobiš kar objektivno situacijo – lastno mnenje.
Niti ne o naših novinarjih, bolj o medijih, ki jim onemogočajo realnejše prikazovanje dogodkov, nimam najboljšega mnenja.

0

Ta intervju žal ne obstaja v slovenskem prevodu. Obstaja pa v angleškem. Pa smo zopet tam. Kako si naj človek, ki ne razume angleško, ustvari objektivno mnenje? Na osnovi tele novinarske sprdačine od Nova24TV?

https://nova24tv.si/svet/putin-ponavljal-stare-lazi/

LAŽ JE NESMRTNA DUš A JANš IZMA!

0

Kdo je na čigavih mejah? Slovenski vojaki na ruskih, ali ruski vojaki na slovenskih mejah?

Nataša Pirc Musar v Latviji obiskala slovenske vojake na Natovi misiji

0

Zanimivost intervjuva Tuckerja s Putinom se je zgodil ravno v času katastrofe v Čilu, isto kot se je zgodilo mesece nazaj na Havajih. Zanimivo. Podobna situacija, če ne ista. Ampak ja vsak gleda s svojimi očmi in povezuje pike na svoj način. Če jih sploh? Whole world is a stage.

Nekaj za razmisliti. Od 1 minute ali pa od 1:40 naprej poslušajte. Mogoče vam kane.

0

ROSES HAVE THORNS (SMRT FAš IZMU!)

Toko vaši blesavi politiki, VSI za nagnat!

0

ha ha ha ha bčeferina so brcnili iz uefe in že dela propagando za kučana in srboslavijo ter putinov terorizem in za demokratični medij -udbovsko RTV slo Torej bo to nov Čudežni deček komunizma ki ga bodo komunistične ovce častile na volitvah Pa saj ga je pred kratkim ljubljanski opankar peljal v beograd k vučiču verjetno mu je vuČiČ pokazal kako se šteje volilne glasove Uboga slovenija

LinkedIn
Share