3.10K ogledovRazmišljanja
0

Gledam tv vse, Slovenske TV kanale. Od LJ1, 2… POP TV, A KANAL…Nikjer niti z besedo nihče ne omenja , protestov v Nemčiji. Jer mar res mogoče, da so vse Slovenske mediske hiše tako zmanipolirane in pod uplivom raznih lobijev , da nam prekrivajo to , kar lahko vidiš na vsakem inter. mediju . Ali pa preprosto računajo in bojijo , da kmetje in starejši ljudje tega ne uporabljajo tako zelo pogosto ali sploh NE ( internet) in z tem prekrivaju resnico predvsem njim! IN POLJ TI NEKDO REČE, DA JE OBVEZNO PLAČEVANJE , JAVNE TV !
Iztok š tih

0

V studio k odmevom povabijo Kebra, ki je že bil minister za zdravje pa zdaj pametuje družno z Dr.Jenullom kaj bi onih 5 pacientov ki si nastavijo mikrofone pred parlamentom

rado v imenu pacientov. Sami bleferji. Jenull pa služi na račun blebetanja, ker oni drugi niso na jeziku zrasli, Jenull pa ves njegov piar lepo kasira.

Ko predsednik sindikata zdravstva izve da naj bi se v studiu pogovarjal pred političnim Bergantom potem odpove udeležbo v studiu.

Bergant je tak politični delavec na RTV da hoče kvalificiranega sindikalnega predstavnika soočiti z nekom “iz ceste”. Bergant je pač politkomisar na RTV.

Ogledujete si 1 od 22 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share