3.63K ogledovPolitika
0
0 Comments

Vrhovno sodišče je zavrnilo zahtevo predsednika SDS Janeza Janše za varstvo zakonitosti v primeru žaljivega tvita o novinarkah TV Slovenija Mojce š etinc Pašek in Eugenije Carl. V veljavi torej ostaja pravnomočna obsodba za razžalitev novinark, Janša pa je dolžan plačati nekatere stroške sodnega postopka, je odločilo vrhovno sodišče.

Janševe presstituke so ga spet prefu….

Plačaj, janša, plačaj !!!
Naj te tepe tvoje pokvarjeno življenje!

Naj plača in naj gre sedet!

SMRT JANš IZMU, SVOBODO NARODU!

0

V Sloveniji smo vsi del sistema ali kako? Tovšakova in Paškova, imata skupno samo spol, ena je bila za svoja kriminalna dejanja obsojena po zakonu, drugo pa “zakon ulice, usranih lap ” obsoja in jo enači z…, ker gre s svojim pisanjem v nos bedakom in nepismeni janšistični raji.
Kot članica slovenskih krščanskih demokratov je Tovšakova med drugim ukradla denar svojih zaposlenih neplačanih delavcev, ki so ga delavci Vegrada zbrali kot pomoč družini smrtno ponesrečenega sodelavca.

Paškova, kot del populacije, ki je levega svetovnega nazora, med drugim tudi novinarka in zapisovalka izprijenih dejanj svetega janeza šentiljskega, je opravljala delo, ki novinarjem priteče. Obveščanje javnosti o rabotah politikov. Tako kot novinarji, in novinarke, ki so del populacije, ki je desnega svetovnega nazora in zapisujejo in razgaljajo izprijena dejanja politikov z leve.
Razlika je v odzivu na to početje enih in drugih.

š entiljčan pizdunsko žali te, ki razkrivajo njegove barabije in se dela bedaka, levi pa držijo lape zaprte ali pa se debilno opravičujejo.

Oboji pa niso vredni, da jih @zvonac poščije

Ogledujete si 1 od 24 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share