1.46K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Kdo je slovenski pacient, ki razdvaja?
Kdo je slovenski pacient, ki izsiljuje?
Kdo je slovenski pacient, ki predstavlja bistvo korupcije?

Neverjetno dobro je delovanje slovenskega pacienta povzeto v spodnjem članku.

Bravo!

https://necenzurirano.si/clanek/mnenja/janez-jansa-nas-borec-proti-korupciji-1262047

Smrt janšizmu!

ps.
janšisteki, vi kar pljuvajte, glavno je, da so ljudje obveščeni, da vidijo kakšen pacient je in da se ves čas razgalja kakšno škodo dela Sloveniji!

š e pomnimo ukrepe v času korone!
Ne bomo pozabili niti korupcije, laži, zavajanj, kraj!

0

@zvonac, stara komunjara, ob prvi priliki, ko srečam tvojo bagro od dol, jo bom prijazno pozdravil in jo povprašal po njenem zdravju in ali ima kaj pojma, kako zlorabljaš računalnik, kako pljuvaš po njenih od dol, kvasiš idiotizme na tem portalu. Mayke mi, zapiše @Obraz 🙂

0

ha ha ha ha kuČanov portal “necenzurirano ” piše o janši ha ha ha ha ha ha To je tako kot da bi hitler pisal o Trumanu Ampak sej je treba razumet komunistične ovce kot je avtor te teme -rabijo tolažbo za nečedne posle in kraje golobje vlade in njegovih marionet šverc pipanov in politkomisarjev šetinc

0

Spet ena tema o temu albatrosu.

0

Necenzurirano je ful verodostojen medij,ti papak si pa še en izmed tistih, ki brez JJ ne morete živet in vsak dan žlajfate na njega, butli.

0

Mater ste obsedeni s to Janšo, bolestno obsedeni.
In si izmišljujete, oziroma si izmislijo na necenzurirano, potem pa MSM poobjavi s pripisom na portalu necenzurirano. Nihče pa ne preveri kaj je res in kaj ne! 2000 zaposlenih na RTV, le zakaj so tam, če je vsak drugi članek na necenzurirano smo zasledili… In vi bedaki to pograbite kot sveto resnico!
Pa ona je smešna, smo brali kako JJ tepe Urško, pa kako se je odselila, in ne vem kakšne vse laži smo zasledili, še posebej tule od ksihta, krampeka, sulca… Pol pa vidimo oba srečna na plesu Avstriji, edina povabljena od zlovenčkov…
In Janeza sodno preganjajo zaradi 100 k v trenti, Fajon, Žibert in š koberne pa imajo firmo 1 maj, brez zaposlenih, z lastništvom najmanj 14 nepremičnin na elitnih lokacijah, ki jih v večini oddajajo državnim službam.
Bolani psihopati z fantazijsko meglo v glavi, ubožščki, ni vam pomoči!

0

mene bolj zanima ali je le kdo ,ki bi si upal obuti PV- čevlje namesto dosedanjih,ki so že bili ali pa so v vrhu slo”politike,mislim,da ga ni !!!pa da je korekten in pošten?????

0

@He32ma, Janša je “laik” še za marsikaj. Recimo za poštenje, moralo, empatijo do soljudi, fer in pravilno delo itd..
Resnici na ljubo, pa imajo tudi osebe, ki si jih naštel, prav tako stranki SD in SDS, težave z integriteto.

@wmr, volitve se bližajo. Letos evropske, 2026 pa volimo oblast. Kaj meniš, do kam bo neslo Janezu?

0

necenzurirano ne berem…

0

Volitve se bližajo, živci popuščajo.

0

Janša je laik za korupcijo proti asom kot so Golob, Hovnikova, SD, JankoviČ, … moral bi Janša v šolo h mafijozerom.

LinkedIn
Share