863 ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Fides je sporočil, da jim je dovolj.

AJA? TUDI NAM JE DOVOLJ ! BANDA, MAFIJA ZDRAVNIš KA!

FIDES – SAMO ZA VEČ DENARJA VAM GRE!

PA KDO STE VI, DA BOSTE ZASLUŽILI 20X VEČ KOT DELAVEC, 5X VEČ KOT PREDSEDNIK VLADE ALI PARLAMENTA, 5X VEČ KOT SODNIKI ???

VLADI PRIPOROČAMO:
Vsem zdravnikom prepovedati popoldansko delo (ukiniti soglasja) in pod marš nagnat delat pod istimi pogoji in PREDVSEM POD ISTIMI NORMATIVI !!! ki so jih z lahkoto naredili pri privatnikih.

BANDA POKVARJENA!

0

Zdravnike in vse v zdravstvu premalo cenimo. Jenulli nas bodo rešili, ko bomo zboleli. Ja, pa ja…

0

vmr, ovca, če ne bi blo čistilk in drekpumparjev, bi v Sloveniji vladala kolera in tifus. Ne podcenjuj ostalih poklicev.

0

@Obraz, škoda truda in živcev.
Zdravniki ( FIDES ) nikoli ne delajo sranja, ko je Janša na oblasti. Gospodje mislijo, da so tisti corona dodatki, ki jim jih je Janez delil, že samoumevni. Sedaj pa menijo, da je to že njihova pravica, da bo Golob enako ravnal.

0

Če delajo mnogo več kot 8 ur je popolnoma razumljivo da zalužijo mnogo več kot predsednik vlade.

0

Vi tako ali tako ne potrebujete kirurga ali pa splošnega zdravnika, vi potrebujete Vojnik ! Mater še kar se vam blede o šiptarju janshariju. Vi pa lepo plešete po Holobjem dreku. š e premalo vas je holobar nategnil. Upam da vam še povečajo položnico za komunalo !

0

Hja -pederji in lezbijke iz vlade lgbt so na startu delili velike miljone raznim delomrznežem ,kolesarjem migrantom ,kozojebcem itd pa normalno da je raja popizdila in hoče tudi zase -Če se že deli tujcem in brezdelnežem ne le zdravniki in sestre -tudi ostali ki delajo ogromno nadur tudi ostali vidijo vsakodnevne kraje Sicer pa poglejte samo velenjkovac -vedno več je avstrijskih in nemških registracij -mladi tem komunističnim bebcem ne verjamejo več in so odšli čez mejo kjer dobijo posteno plačo in pošteno penzijo Masovno odhajajo sestre in zdravniki problem je seveda koruptivno sodstvo -kdo pa bo zaposlil te tipe v tujini ? Doma pa ostajajo naivni starci ki kot ovce z opranimi možgani še kar volijo komuniste Pomeni da bo vedno manj vplačil v ZPIZ in manj vplačil davkov -torej vse slabše

0

Poslusajte kaj ima za povedati, še posebej od 6:40. Zakaj so čakalne vrste.

Zdravniki, ne vsi, so po koroni izgubili kredibilnost. Veliko ljudi kolikor vidim in slišim ne verjame več. Vse več ljudi, staršev noče dati svojih otrok cepiti, sebe nočejo cepiti.
Pa vseeno zaradi širjenja straha medijev pišejo o oslovskem kašlju, o boleznih, ki bi jih kao z cepivi lahko izkoreninili. Sami so si pognali kuglo v koleno. Ljudje so začeli raziskovati, iskati, poslušati. Odkrivajo laži farmacije, pravi namen farmacije. Pa to ni zraslo na mojem zelniku, si ne umišljam ampak informacije po pogovoru z ljudmi.
So pa vedno bili zdravniki v pogonu in grožnjah vedno takrat, ko ni bilo Firerja na položaju. Zanimivo pa toliko zdravnikov pozna in prijateljuje z njimi. š e njegova je v zdravstvu. Zanimivo.

0

zvonc kozojebcim je tvoj voljeni vodja omogočil ,da ropajo socjalo,kriv pa je holob.In ne seri tudi tvoje božanstvo je financiral nevladnike samo tiste ,ki so mu bli naklonjeni,in kaj je tu spornega boš reku.

LinkedIn
Share