679 ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Tole morem delit z vami…

Katera je glavna razlika med Janšo in golobom?
.
.
.
.
.
.

Janši morajo podtaknat, Golobu pa prikrivat…

0

Golob

kot 100% lastnik svoje firme solar posluje z “vodenjem” 19-letne hčere kot direktorice z borsenom kot

da je to higienično za predsednika vlade.

V bran mu je že stopila KPK da ga politično brani.

Kako bi bilo da župan s svojo firmo posluje s komunalnim podjetjem?

0

Jana Nemec, zdaj že bivša žena Roberta Goloba, ima podjetje Star Solar d.o.o., ki prodaja elektriko, Robert Golob pa je javnosti in medijem všečni direktor Gen-I.

Robert Golob 2022 postane premier, v tem času direktorica državnega podjetja Borzen d.o.o., ki je tudi edina stranka Star Solar d.o.o., postane Mojca Kert, ki je bila prej zaposlena v Gen-I.

Po razvezi zakonske zveze se lastništvo Star Solar d.o.o. prenese na Roberta Goloba, direktorica pa postane njegova 19 letna hči Luna.

Vlada Roberta Goloba že od nastopa mandata dokazano zavlačuje vse postopke za izgradnjo nove nuklearke, ki bi dokazano zagotavljala poceni in predvidljivo elektriko, brez katere mora Slovenija na trgu kupovati več elektrike, kot bi jo kupovala sicer.

Vse napisano drži.
Razlike so le v enakosti pred zakonom.

0

Hja če je golob delil provizije po balkanu kaj je šele pol sum da je delal doma ! komunistično krivosodje pa itak ne sodi komunistom kar je izjavil tud jankovič Sicer pa če pogledaš kaj se pase v krivososdju -on bivše sodnice klakočar ki je sedaj sramotni vodja parlamenta do masleša z banjaluškimi diplomami in novega šefa ki maha z pištolo v službeni pisarni , do ministrice pravosodja ki se objema z mafiozom jankovičem zoper katerega so vložene obtožnice do sodnice murglove iz MB ki je bila poslanka komunistov -po mandatu pa je spet politično neodvisna sodnica itd podn od podna To je slika krivosodja !

0

Zvonko a to pišeš iz polja?

0

@zvonac, ti si tk zelo nesposoben, da še banjaluških diplom nimaš. Tebi je morala partija šenkat izobrazbo, da si imel šiht na šahtu.

0

Katera je glavna razlika med Janšo in golobom? Janša je Slovenski državljan, Golob je pa SLOVENEC.

LinkedIn
Share