2.23K ogledovPolitika
0

Hamas je po vsej verjetnosti model načina bojevanja ukradel od naših janšistov. Slednji namreč že leta napadajo Slovenijo iz kleti na Trstenjakovi. Takšnih kleti je po Sloveniji neznano število. Prav tako ni znano koliko rovov so si janšisti izkopali pod Ljubljano. Edino kar nam je znano je to, da bo poveljniški štab z Velikim vodjem na čelu v kleti Cankarjevega doma.

“Nekdanja vlada Janeza Janše v veliki tajnosti načrtovala gradnjo podzemnega predora pod Šubičevo ulico v Ljubljani, ki bi poslancem državnega zbora in članom vlade med protesti omogočal umik na varno. Vodenje projekta je zaupala ministru za notranje zadeve Alešu Hojsu.”

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/afera-hojsov-predor-posel-dali-vnaprej-izbranemu-podjetju-991371

lumpi00 Odgovor na diskusijo 18. aprila, 2024
0

Ody, tvoj “božji sin” Jezus je tudi bil neke vrste terorist, saj se je boril proti skorumpirani judovski cerkveni oblasti. V nekem trenutku je na cerkveni praznik prišel na sejem in razčefukal vse štante. Čisti vandalizem. Zato so ga tudi prbili na križ. Tako vsaj pravi pripovedka. Torej bi danes Jezus Kristus bil na strani Hamasa in ne na strani judovskih skorumpiranih oblasti.

Obraz- Odgovor na diskusijo 18. aprila, 2024
Ogledujete si 1 od 12 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share