2.23K ogledovPolitika
0

Hamas je po vsej verjetnosti model načina bojevanja ukradel od naših janšistov. Slednji namreč že leta napadajo Slovenijo iz kleti na Trstenjakovi. Takšnih kleti je po Sloveniji neznano število. Prav tako ni znano koliko rovov so si janšisti izkopali pod Ljubljano. Edino kar nam je znano je to, da bo poveljniški štab z Velikim vodjem na čelu v kleti Cankarjevega doma.

“Nekdanja vlada Janeza Janše v veliki tajnosti načrtovala gradnjo podzemnega predora pod Šubičevo ulico v Ljubljani, ki bi poslancem državnega zbora in članom vlade med protesti omogočal umik na varno. Vodenje projekta je zaupala ministru za notranje zadeve Alešu Hojsu.”

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/afera-hojsov-predor-posel-dali-vnaprej-izbranemu-podjetju-991371

lumpi00 Odgovor na diskusijo 18. aprila, 2024
0

Hja -hamas  z plestinci spadajo v Arafatovo skupino teroristov ki so bili pod znamko neuvršćenih kjer je sodeloval tudi terorist Tito ,Dolanc inpd  debili ,katerih ponosni nasledniki teh teroristov so danes SD ki se klanjajo pred spomeniki teroristov kot je kidrič ipd  in z medijskimi komunističnimi portali kot je domnevno “necenzurirani”   napadajo drugače misleče na desni strani  Torej kreten    ksihtič ti pometi pred tvojim komunističnim srboslavskim pragom ki skupaj z onim kratkonogim  palčkom iz Murgl  in opankarskim županom  sanja o veliki srboslaviji   Kar se pa janšistov tiče -zelo uspešno so nagnali teroristično srboslavsko JLA  In ko je ta gamad videla  da so sanje propale    se še kar vrača v slovenijo in se prijavlja kot izbrisani  samo da dobijo  penzije iz ZPIZ blagajne -seveda s pomočjo  komunističnih kvizlingov slo naroda Tu se vidi kaka bagra je bila v srboslavski JLA, ki sedaj kot bivši okupatorji slovenije  poceni presistutke širijo noge samo da dobijo penzijo iz ZPIZ

Torej mislim da je jasno kdo je tu terorist podoben hamasu

zvonc08 Odgovor na diskusijo 17. aprila, 2024
Ogledujete si 1 od 12 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share