1.15K ogledovPolitika
0

Pravilno ! PV Robert Golob ni hotel ponoviti napake “Iveka Krambergerja”! Bi rekel !

Je logična poteza da za svojo varnost poskrbi kar se da najbolje!
Spomnite da je že zadnji teden pred volitvami , kar naenkrat “zbolel za covidom “! In se v javnosti oglašal samo preko video konference !
Bi rekel da je pravilno storil in ostal doma ! “Ziher je ziher”
Zavedal se je vseh “nevarnih priložnosti” , ki bi jih v javnosti lahko imeli “Janševi hišniki “!
Ko Janši “gre enkrat za nohte” , postane “pasji”! (Grize)
Da ne naštevam vse afer , ki jih je Janša sprovociral , da bi politično obstal, sploh ko mu je” šlo za nohte” !
Vključno z političnim profitom v aferi ” smrti Iveka Krambergerja”, v navezi in v času skupnega ministrovanja z prjatlom Bavčarjem in še kom !

Trezen in premišljen človek , predvidi vse možnosti in tudi ukrepa ! Se ne prepušča slučajnosti !
Sploh ko so mu Golobu ankete kazale visok procent in zmago na volitvah ! Je bila odločitev , “da ob prehladu ostane doma” edina pravilna!
Kot je pravilna odločitev , da za svojo varnost poskrbi tako , da bo res imel vsaj varen občutek ! Kaj bi se izpostavljal , če pa mu ni treba, če pa se z preudarnostjo lahko izogne vseh “slučajnosti in vseh nepredvidljivosti “!?

(Tisti , ki se za politiko manj zanimajo ali ti ki jim je itak vseeno , ne bodo vedeli , da so Tudi iveku Krambergerju ankete malo pred smrtjo kazale 33% njegovi šele zamisli, da ustanovi politično stranko. Do takrat je kot edinka nastopal samo kot kandidat za predsednika države !
Janši , takrat ministru Za obrambo , so ankete kazale za volitve v DZ , da sploh več ne bo prišel v parlament in Bavčarju, takrat “ministru Policije” , da je najbolje če se proda dr. Drnovšku in LDS ! (Kar je lump tudi storil in za nagrado namesto “vrtičkanja” dobil kompleks Istrabenz! “Da ga “na roke” razkoplje in pregnoji kar z svojimi izločki”)
In končni izplen volitev 92 je , Janša je komaj prilezel z 3,3% (za nekaj deset glasov , ki so se zadnji moment odnekod privlekli) in Bavčar z 7% v parlament ! (Kar je bil hud poraz za oba “zgagatorja”, ki sta v ta namen , da bi Bavčar postal predsednik vlade , celo razmontirala takratno koalicijo desnih strank Demos in spodnesla prvega predsednika samostojne države desničarja Lojzeta Peterleta ) .

Da je Krambergerju uspelo, z na novo ustanovljeno stranko oditi na volitve ,bi po anketah dobil najmanj 33% , bi Janše in Bavčarja ne bilo politično nikjer več ! In dr. Drnovšek več ne bi bil predsednik vlade!
( Tu poznavalce političnega dogajanja predvsem moti dr. Drnovškova velika zaščita tako Janeza Janše kot Bavčarja! ) Ko je bila priložnost , da se ju za svoje anomalije in zlorabe državnega proračuna ,osebnega okoriščanja v času embarga na orožje , postavi pred odgovornost je dr. Drnovšek ne samo ni sprejel ,še več , jo je aktivno ONEmogočil !
Pa ne da jima je bil česa , morda celo usluge dolžan ??? Je imel morda celo moralnega mačka !? Ga je bilo česa strah ? Se tudi kaže tudi v tem , da je dr. Drnovšek imel svojo varovanje po svoji zamisli ! In da razen sebi ni zaupal nekoga drugega “slučajnostim” ! Je tudi lahko umrl naravne smrti !

Ali je bil posebnež Ivek Kramberger, z opico, imenom Ana, na ramenu , primerna oseba za predsednika vlade, se v te špekulacije ne bom spuščal. NO se zato pa res “ne ubije” človeka , in da se mu nazadnje pobere, odvzame tudi še njegovo volilno telo, da bi v nadaljevanju tako koristilo tebi!

Pomembno je da Golob zna poskrbeti najprej za svojo varnost , da se zaveda vseh možnih okoliščin, kar mu seveda daje vedenje, da bo znal poskrbeti še za varnost državljanov in države kot takšne

In da zaključimo! Bivše volilno telo Iveka Krambergerja, s pomočjo RKC , tuje države pri nas na gostovanju in zlorabo našega gostoljubja , “danes” voli ravno Janeza Janšo!
Če to ni slučajnost !???

In tem “slučajnostim” nekoga drugega, se ravno predsednik vlade Robert Golob ,bi rekel , samo želi izogniti !
Pravilno !

0

Pokojni I K je bil v igri za predsednika Države, ne pa vlade. Ankete ??? so mu dobro kazale pred volitvami, celo za uvrstitev v drugi krog s cca 24% glasov…

Poznejši dogodki so osvetlili kar nekaj možnih ” zaslužnih ” oseb, ki jim je bil I K ” nevaren ” v njihovh namenih in prizadevanjih za pridobitev politične moči.

Recimo s tistim znamenitim govorom o spreobrnjenih komunistih, ki so postali veliki verniki in se kazali v prvi vrsti v cerkvi, tako postali tudi nevarni za demokracijo v Sloveniji, si ni naredil prijateljev, temveč sovražnike.

Ogledujete si 1 od 7 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share