1.65K ogledovPolitika
0
0 Comments

Danes sem bral odličen zapis gospoda Gojeviča glede uničenja zelenih površin v MOV. Zapis nekoga, ki je strokovnjak na tem področju, nekoga, ki se bori za nas, za naše mesto, a na drugi strani nima sogovornika, nima nikogar, ki bi uslišal strokovno mnenje…več jim pomeni stroka g. Ročnika.

Sam ne bi pisal o tem, nisem strokovnjak, definitivno pa priporočam vsem, da obiščejo spletno stran MOV, kjer je prva publikacija, kjer nam župan pravi, da je prihodnost Velenja ZELENA….o tem, kaj bo zeleno, je zelo malo, zato pa priporočam zloženko spodaj z naslovom Poslovne in stanovanjske razvojne površine, tu pa imate podrobne zemljevide, kje bo v prihodnjih letih nastal nov beton, kaj vse se bo pozidalo….tako je, vsaka zelena krpa, ki je še ostala na zemljevidu Velenje, gre v beton….da, celo SMUČIš ČE š ALEK…..lepo bi bilo, da bi bila javna razprava tudi o tem in kdo vse je zopet dvignil roko, da gre vse zeleno v beton.
https://www.velenje.si/obcina/publikacije/

PRIPOROČAM BRANJE!!!

0

Ta GojeviČiČ je malo zmedeni model… zgubljen v vesolju… tip totalno zafustriran z trakcem na glavi šepa okoli jezera.. ta kvazi projektanček bo razlagal kako in kaj.. lepo vas prosim.. kolikor vem je malo nezadovoljen s svojim življenjem in inšče svojih 5 min pod soncem… on bo razlagal kako in kaj sej smo ga sral sam tak pa ne… a ja a ni tema drva…

Ogledujete si 1 od 12 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share