2.52K ogledovPolitika
0
0 Comments

POGOVOR OB KAMINU 2024
10. februarja ob 17.00 na pogovor ob kaminu v kulturno dvorano GD š kale prihaja g. Borut Pahor.
VABLJENI na zanimiv in prijeten pogovor z zanimivim gostom.

0

Boli me kurac za tega kretena.

0

Za mnoge je Pahor v nasprotju z Musarjevo, cenjen tako doma kot po svetu. Seveda primitivci, ki se spoznajo na vse, pogosto sposobne Slovence po dolgem in požez pljuvajo.

0

Upam, da se mu zastavi tudi kakšno vprašanje glede TEš 6. Kako so potekali dogovori glede financiranja. Bo tam tudi Civilna iniciativa? Pa še kdo drug, po uradni dolžnosti…

0

Ja kk bo prišel sem, glede na to da je takrat, ko je še bil zaposlen, neki jokal da komaj preživi, zdej je pa na soci. Bo prišel na štop, ker katerco je zaradi socialne stiske že prodal. Eh ga bo že Janša s svojim volvotom pripeljal, če bo imel delujoč akomulator.

0

..izdajalec pride v SDS leglo

0

Mater je nizko padu.Polet ga naj povabjo na maraton bikov bo ta glavni-med biki .

0

Se ga spomnim kar daleč nazaj, ko je pokazal koliko je(beri ni) sposoben…
Ko je odkril tehniko prilizovanja, je postal popularen (pri naivnih)…

0

Ka bo kaj nakladal spet nekaj nepomembnega, nekateri se bojo pa slikali z njim in se slinli okrog njega fujjjjj

0

Če ma kir jajce naj ga direkt upraša kak dohodek prejema, bo tk reku da ma premal in da komi preživi bogi sromak

0

Hja ta polizani je tudi odlikoval Angelo merkl -to je ono nemško kanclerko -komunistko ki se je skrivala v stranki CDU in je leta 2016 odprla vrata masovnim migrantom in zajebala ukrajino z naftovodom ruske energije , ki ni šel več preko ukrajine ampak po morju in z tem odprla pot teroristu putinu za ukrajino Njen prijatelj ex kancler Cvhroeder pa je zaposlen v putinovi firmi gasprom ! To je torej krog pahorjevih prijateljev in njihove filozofije evrope brez meja ,multikulti ,evrope lgbt pederjev in lezbijk ,evrope 101 spolov namesto dveh spolov (moški in ženski ) ,ter evrope brez vere! Res mora bit zanimivo poslušat takega polizanega

0

š ooda da JJ ni nikjer da bi ga lahk šli poslušat!

0

Zvonc stara komunjara ne ve več čigav ,čist se mu je sfuzal.

0

Zares nepričakovano zveni pričevanje legendarnega Radovana Hrasta, partizana in zapornika na Golem otoku, v pogovoru z njim v Knjižnici Domžale oktobra 2018.

V svojih spominih ob predstavitvi knjige na vprašanje iz publike ni našel ravno prijaznih besed o tedanjem predsedniku republike Borutu Pahorju. Med drugim je spregovoril o njegovem konceptu državljanske vojne, ki je ni bilo, a predsedniku služi za modeliranje nekakšne narodne sprave, o njegovem osebnem značaju in ga podkrepil z izjemno negativnim mnenjem očeta njegove partnerke, Ljuba Pečarja, obenem ga je neposredno označil za težkega bolnika in obljubil diagnozo, ki jo bo nekoč javno zaupal, a ne do konca njegovega mandata, ter končno presenetil s podatkom o svojem pestovanju njegovega drugega sina, (2018 starem okoli 14 let), o katerem javnost ne ve ničesar, ker ga menda ne želi priznati:

Radovan Hrast o predsedniku republike: pestovanje pravice do zasebnosti

0

P.s.: Me ne zanima, če pride v Velenje. Zame je megla.

0

Pleši miška, pleši, jebeni pedofil pokvarjeni.

0

@encijan, nekaj novega si, zame, povedala.
Borut mi je vedno deloval sluzasto. Tudi že takrat, ko je bil predsednik ” prave ” stranke. On nikoli ni bil pravi levičar po srcu. Igralec, maneken, narcis. Vedno je bil tisto “ne tič ne miš”.

0

ex sulc mare,
točno to. Po mojem ima osebnostno narcistično motnjo, če ne še kaj zraven.
Enkrat pride vse na dan.

LinkedIn
Share