709 ogledovPripombe in pohvale
0
0 Comments

Kaj imamo v Velenju zeleno? Sončni park.
Mogoče zeleni lokalc na diesel, ali pa zeleni vozni park komunale? Naj mi nekdo opiše kaj imamo nadstandardno v mestu v povezavi z nazivom evropski zeleni list in kaj to nimajo ostala mesta v Slo! Ker gremo iz premoga še nismo blizu zelenega, kvalitetnih projektov tako ali tako nimamo nažalost! Naj me kdo demantira!

0

Imamo zeleno luč na semaforju, če deluje. Poleg tega pa imamo cel kup čudno govorečih oseb, ki se jim ne sanja da živijo v Sloveniji. Samo na slabše bo še šlo. Nekdo ki zivi 10 let v Sloveniji in ne zna slovensko, pomeni samo to da je totalno zabit, al pa zanalašč ignorira slovenski jezik . Njim je vseeno za zeleni list in zeleni prehod. Pomembno je da si lahko kupi baklave in toljumbe ter burek in da imajo vse zastonj

0

Z drugimi besedami to je kr neki. Evo vam:

https://environment.ec.europa.eu/topics/urban-environment/european-green-leaf-award/winning-cities/velenje-2024_en

0

KA SI NOR OD SMEHA BOM UMRL. Dobili smo to zato ker bomo sli od premoga k zelenemu. Sploh se se ni nic zgodilo, dobili bomo 200 tisoc eur ki jih bodo itak spravili v svoje zepe. Nagrado, ker se lazemo sami sebi kako se trudimo, pa da lahko Evropa rece da nekaj dela.

In particular, the Slovenian city of Velenje is working to phase out coal while opening up new employment opportunities in the green job sectors. Their motto is from black to green & bright.

Indeed, Velenje was one of the first cities in Slovenia to install a separate waste collection system and has been improving waste management ever since. The city is eager to share its experiences on the transformation from a coal mining to a climate-neutral city. In order to support these efforts, Velenje will receive a financial prize of 200,000 euros.

0

Brez besed. Vemo vse o zelenju in zelenem prehodu. Grde besede bom zadržala zase. 🙁

LinkedIn
Share