1.44K ogledovPolitika
0

Levi so tako izgubili volitve, da naši svobodni mediji še do danes niso prikazali preglednih rezultatov. Pravijo, da je zmagala leva sredina, čeprav Svoboda in SD skupaj nimata toliko glasov kot SDS. Priznajo naj, da so dobili ogromno zaušnico od volicev kar so si tudi zaslužili.
Hvala levim volilcem, da ste vladi pokazali, da dela slabo.

Tukaj za Svobodo sploh niso zapisali % tako velika je sramota.

https://www.rtvslo.si/evropska-unija/evropske-volitve-2024/tonin-zacetek-konca-golobove-vlade-sajovic-leva-sredina-zbrala-vec-glasov-kot-desna/711438

Tukaj pa jim je uspelo v enem članku 30x
napisati skrajna desnica ali skrajno desno

https://www.rtvslo.si/evropska-unija/evropske-volitve-2024/povolilna-podoba-eu-ja-stranke-skrajne-desnice-si-ne-zelijo-vec-zgolj-rusiti-ampak-usmerjati/711265

Skrajno leva rtv je volilno voljo Evropejcev označila za skrajno desno.
Rtv greznica je dosegla svoj vrhunec. Se sploh ne skrivajo več podobno kot Američani za svojimi svinjarijami.

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 16. junija, 2024
0

Po teh evropskih volitvah je najverjetneje, da bo Janša kar naprej v sodnih postopkih. V sodstvu, ki ga trenutno pokriva Katičeva, obstaja velika bojazen pred SDS in ostalimi desno sredinskimi strankami, saj okrog Ljubljane močno zmagujejo. Prav zato jih vladajoči mediji označujejo za “skrajno desne” in jih tako stalno črnijo v javnosti.
Ljubljana je nekakšna enklava, kot “Beogradski pašaluk” in bo tako, dokler Ljubljano vodi Janković, goreč zagovornik balkanskega načina vladanja, po srbskem vzoru.Ta način vladanja je ob podpori medijev, na kožo pisan predsedniku vlade, Robertu Golobu.

vmr odgovoril(a) na vprašanje 12. junija, 2024
Ogledujete si 1 od 2 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share