1.61K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Zakaj je sin direktorja Esotecha direktor SD-jevega inštituta 1.maj?
Po tem, ko je bil svetovalec županu je kar izginil iz Velenja v Ljubljano

Poglejte samo, kako se Esotech financira!

Prihodki Esotecha so iz podjetij, ki so v upravljanju direktorjev SD, pa iz celega kupa organizacij v Velenju (občina, komunala, osnovne šole, zavodi, itd)

Več mio.€ letno dobijo iz firm, kjer so kadri SD Velenje !
(razne občine, TEš , PV, Dravske el., Borzen, Komunala,…)

In kaj so napisali o njem?
š koberne ima dobro zaledje – je predstavnik šaleškega lobija
š koberne velja za vidnega člana Socialnih demokratov. V času poslanske funkcije je namreč zasedal mesto namestnika vodje poslanske skupine SD Matjaža Hana in namestnika člana preiskovalne komisije za ugotavljanje politične odgovornosti nosilcev javnih funkcij pri investiciji v blok 6 Termoelektrarne š oštanj. Pri tem je seveda potrebno vzeti v obzir, da je š koberne sin direktorja in več kot desetinskega lastnika velenjskega Esotecha, ki je od leta 2014 na veliko biznisiral s Termoelektrarno š oštanj. Vse skupaj je izgledalo takole: Medtem, ko je sin preiskoval, je očetovo podjetje s TEš -em v pičlih treh letih dobilo za 2,4 milijona evrov državnih poslov.

š koberne je prišel v parlament kot nadomestni poslanec z mesta svetovalca župana Občine Velenje Bojana Kontiča (SD) za mednarodno področje. Ob tem pa je zanimiv podatek, da podjetje Esotech z naslova velenjske občine prejema sredstva, kar kaže na poznanstvo Kontiča in š kobrneta starejšega. Očitno je, da ima š koberne mlajši zelo dobre zveze v Velenju, zato ne čudi, da ga mnogi prištevajo med izbrance šaleškega lobija. Glede na to, da Socialni demokrati tako radi na ves glas moralizirajo glede kadrovanj aktualne vlade, čeprav so bili sami v levih vladah, ki so kadrovale brutalno, še posebej tik pred začetkom mandata aktualne vlade, je očitno, da dvoličnost kar sije navzven.

Poglejte fotografijo s kom se druži š koberne!
st. Kontič župan, š koberne in ml.Kontič arestant.

https://nova24tv.si/wp-content/uploads/2017/11/mitja-konti%C4%8D.jpg

0

O GEN-I, točne podatke ( številke ) o financiranju Necenzurirano bo podal @dacho61, dejstvo, da je Vukovičeva ( takrat še Necenzurirano ) prejela 100000 Eur, je Golobovi ovci poznano, da je Vukovičeva ” na šihtu ” pri Golobu pa tudi.
Golobovi ovci je tudi poznano, da so mediji, ki jih kontrolira Janša prejeli v času, ko je bil PV, iz PETROL- a več sto tisoč EUR plačil za oglaševanje.

Pogled na ankete Golobovo ovco samo veseli. Zakaj? Golobova ovca je vesela, da v veliki čredi Golobovih ovc prevladuje intelekt in zdrava pamet, ki jo Golobove ovce uporabljajo, med drugim tudi za to, da povedo Golobu in njegovim koalicijskim partnerjem, kako ga serjejo in niso zadovoljne z njegovim ( njihovim ) delom.

To pri Janezovih ni možno, a nje@Dacho61.

Ogledujete si 1 od 12 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share