2.86K ogledovNaredi sam
0

Vidim, da se proizvodnja pridno gradi na novi obrtni coni pa me zanima bodo kader pripeljali sabo ali bodo iskali delavce?
Je kdo zaposlen pri njih ali ima izkušnje z podjetjem ali je samo voda na zupanov mlin in nic drugega.

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 23. junija, 2024
0

Januzi in Taqiri radita v Njemaćkoj, mi pa fotramo njunih 10 otrok, tudi tašča ima zastonj socialno stanovanje. Tako da delavcev ni, bo pa sedaj gru gru Holobar navozil Filipince tako da brez skrbi.

Alkaline odgovoril(a) na vprašanje 21. junija, 2024
0

Ta nova stavba se imenuje Vonpharma in ta firma že leta posluje v Žalcu.
Ergopharma pa je v Celju,torej to sta dve popolnoma različni firmi.
Drugače pa če se zanimaš za zaposlitev,pošlješ mail oziroma pokličeš ter vprašaš in vse lepo izvešbiz prve roke.
Pa srečno!

VRTN1CA odgovoril(a) na vprašanje 23. junija, 2024
0

To samo pakirajo v embalažo sranje iz Kitajske. Nimajo niti r od lastnega razvoja.

Lucky H.O.G odgovoril(a) na vprašanje 23. junija, 2024
0

Mater ste nehvaležni partiji ki skrbi za razvoj  in delovna mesta z visoko dodano vrednostjo kot npr  pakiranja kitajske robe   Ali npr tisto visokotehnološko podjetje  sestavljeno in podpirano od već firm v velenju (Esotech /Škoberne ,šaht /PV invest ,Gorenje itd ) Dobili so mastne kupe denarja od EU in še enkrat toliko so vložile firme  soustanoviteljice! PV invest  bi npr  naj razvijal vetrne elektrarne!?  Na MIC  so postavili eno kitajsko vetrno elektrarno -rezultat ; eno vetrnico je  zaradi nepravilne montaže odtrgalo in vrglo v bližnjon  gošo (elektrarna stoji sred MIC-a -torej sred šolajoćih se otrok  -in tja se radi varnosti ne postavlja testnih objektov -a to so pač šahtovski strokovnjaki )  In to high tech podjetje silicijeve šaleške doline je imelo tud  razvojne  prostore  pri Esotechu ,ki pa so jih oddajali v najem bosancem in poljakom ki so delali v TEŠ ) Efekt : ta high tech je v stećaju -davkoplačevalci pa moramo vrnit EU sredstva !”To je zelo dobra referenca za zeleni prehod ki ga bo vodil partijski kader (ni važno če obvlada posel  -samo da je naš !)

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 23. junija, 2024
LinkedIn
Share