1.27K ogledovPolitika
0
0 Comments

Dragi plesalci, hvala vam, samo da ni jašna, samo da nimam preveč denarja za bedarije, trikrat hvala. Hvala za vse uspehe Stiva Đobsa, slovenskega Hen-i jalca da nam je toliko dobrih stvari prinesel:

VRHUNSKI REZULTATI “SVOBODE” — — KOLIKO OBLJUB, š KODE IN LAŽI — 1. Ukinili so Muzej slovenske osamosvojitve. — 2. Ukinili so nacionalni dan spomina na žrtve komunističnega nasilja. — 3. Spremenili so zakon o dohodnini tako, da je prinesel nižje plače in višje davke. — 4. Uvedli so zakonsko podlago, da nam lahko tajno sledijo brez sodne odločbe. — 5. Ne upoštevajo potreb in gmotnega položaja upokojencev. — 6. Ne upoštevajo potreb občin po ustrezni višini povprečnine. — 7. Izvajajo politični pritisk na vodstvo RTVS in Ustavno sodišče RS. — 8. Z interventnim zakonom za skrajšanje čakalnih dob so se čakalne vrste še podaljšale. — 9. Za številne nujne investicije v zdravstvu so izgubili evropska sredstva. — 10. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje so spremenili v obvezni zdravstveni prispevek. — 11. Obljubili so 3000 stanovanj na leto, a zgradili niso niti enega. Vsa novozgrajena stanovanja so projekti prejšnje vlade. — 12. Obljubili so kakovost in dostopnost domov za starejše, a dosegli daljše čakalne vrste zaradi kadrovskega primanjkljaja ob praznih kapacitetah domov. — 13. Košarica cen hrane naj bi se znižala, a v praksi so cene tudi do 30 odstotkov višje. — 14. 50.000 kmetov ni prejelo pomoči zaradi visokih cen energentov. — 15. Vračajo globe in razveljavljajo postopke za prekrške, storjene v času epidemije covida-19. — 16. Ob 4-kratnem povečanju števila nezakonitih prehodov meje odstranjujejo ograje na meji. — 17. Nedopustno usmerjajo policijo glede javnih shodov in tako ustrahujejo kmete. — 18. Ukinili so urad za demografijo s sedežem v Mariboru. — 19. Ustavili so izvedbo del na projektih državnih cest. — 20. Zmanjšali so sredstva za železniško infrastrukturo. — 21. Sprostili so sporni projekt graditve kanala C0. — 22. Niso preprečili visokih cen pogonskih goriv in energentov. — 23. Prepočasi so ukrepali pri pomoči gospodarstvu. — 24. Daleč najbolj konkreten oz. viden rezultat je prestavljanje t. i. časovnic. — 25. Po letu dni dajanja obljub so obljubili, da ne bodo več obljubljali. — 26. Tina Gaber je počistila vso konkurenco v parlamentu — 27. Tik pred uveljavitvijo zakona o evidencah v igri tudi zamrznitev —— 28. Nakup stavbe vredno 1,7 milijona evra, odšteli kar 7,7 milijona evra, —- 29. Novi Ministrici za kmetijsko so “podtaknili” preveliko izobrazbo, saj se sama ni zavedala kaj bere z lista — 30. Davkoplačevalci plačujemo 2000 evrov mesečne najemnine, Golobu in njegovi partnerici za luksuzno stanovanje v LJ —- 31. Emilija Stojmenova Duh nabavila prenosnike za 6,5 milijona evrov, ki niso uporabni niti za kalkulator! 32. Z novim ministrom za okolje in prostor — .. — Nad ključnim vodonosnikom se bo gradil kanal brez presoje vplivov na okolje! —— ŽIVELA SVOBODA !!! PLEš ITE !!!

0

winzer
Tebi ni jasno, da imamo volitve kjer ima vsak po en glas. Vi ste neprilagodljivi in bi najraje skomandirali, da moramo imeti radi janeza, čeprav je že večkrat dokazal svojo brezglavo zaletavost. Zato vedno več državljanov na vas gleda kot na ponorelo sekto.

Janša je imel vso priložnost dvigniti penzije pa jih ni, ker potem bi moral plačevati to če bi dobil volitve, ampak vas je nafilal z bonboni in zmetal milijardo samo za dodatke/kupovanje volitev.
A je janši in sdsovcem pomembna država ali janša? Več kot očitno se gre samo za janšo.

Janša se nikomur ne prikazuje v sanjah, ampak je prizadeti janšist odprl temo s sloganom, ki se pojavlja po vseh forumih. Naj te spomnem, da se je janša maščeval ljudem, ker ga nismo volili in je ukinil regulacijo goriva in povzročil paniko tako, da so ljudje med vračanjem iz prvomajskih počitnic iskali črpalke, ki so imele gorivo ljudstvu pa rekel, da naj plešemo. Ne pozabi, da sploh ni dobil volitev pa je vseeno bil na oblasti.

A mi naj sedaj podpiramo takega psihopata, ki se maščuje ljudem ko ga ne volijo?
Zamenjajte ali pa ne jočite. Zaradi tega janšata sejete zlobo že dve leti. Pa poglej Velenje, ki se je dvignilo proti svoji SD oblasti. Vi sds psihopati jim privoščite visoke položnice iz zlobe.
Vi janšisti ene kritične besedice ne upate napisati proti svojemu nadčloveku. Prizadeti ste, kup navadnih kmetavzarskih polpismenih bebcev. Nič drugega ni več ostalo v sds, ker noben pameten noče sodelovati z janšo.

Ogledujete si 1 od 7 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share