1.06K ogledovPolitika
0
0 Comments

Dragi plesalci, hvala vam, samo da ni jašna, samo da nimam preveč denarja za bedarije, trikrat hvala. Hvala za vse uspehe Stiva Đobsa, slovenskega Hen-i jalca da nam je toliko dobrih stvari prinesel:

VRHUNSKI REZULTATI “SVOBODE” — — KOLIKO OBLJUB, š KODE IN LAŽI — 1. Ukinili so Muzej slovenske osamosvojitve. — 2. Ukinili so nacionalni dan spomina na žrtve komunističnega nasilja. — 3. Spremenili so zakon o dohodnini tako, da je prinesel nižje plače in višje davke. — 4. Uvedli so zakonsko podlago, da nam lahko tajno sledijo brez sodne odločbe. — 5. Ne upoštevajo potreb in gmotnega položaja upokojencev. — 6. Ne upoštevajo potreb občin po ustrezni višini povprečnine. — 7. Izvajajo politični pritisk na vodstvo RTVS in Ustavno sodišče RS. — 8. Z interventnim zakonom za skrajšanje čakalnih dob so se čakalne vrste še podaljšale. — 9. Za številne nujne investicije v zdravstvu so izgubili evropska sredstva. — 10. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje so spremenili v obvezni zdravstveni prispevek. — 11. Obljubili so 3000 stanovanj na leto, a zgradili niso niti enega. Vsa novozgrajena stanovanja so projekti prejšnje vlade. — 12. Obljubili so kakovost in dostopnost domov za starejše, a dosegli daljše čakalne vrste zaradi kadrovskega primanjkljaja ob praznih kapacitetah domov. — 13. Košarica cen hrane naj bi se znižala, a v praksi so cene tudi do 30 odstotkov višje. — 14. 50.000 kmetov ni prejelo pomoči zaradi visokih cen energentov. — 15. Vračajo globe in razveljavljajo postopke za prekrške, storjene v času epidemije covida-19. — 16. Ob 4-kratnem povečanju števila nezakonitih prehodov meje odstranjujejo ograje na meji. — 17. Nedopustno usmerjajo policijo glede javnih shodov in tako ustrahujejo kmete. — 18. Ukinili so urad za demografijo s sedežem v Mariboru. — 19. Ustavili so izvedbo del na projektih državnih cest. — 20. Zmanjšali so sredstva za železniško infrastrukturo. — 21. Sprostili so sporni projekt graditve kanala C0. — 22. Niso preprečili visokih cen pogonskih goriv in energentov. — 23. Prepočasi so ukrepali pri pomoči gospodarstvu. — 24. Daleč najbolj konkreten oz. viden rezultat je prestavljanje t. i. časovnic. — 25. Po letu dni dajanja obljub so obljubili, da ne bodo več obljubljali. — 26. Tina Gaber je počistila vso konkurenco v parlamentu — 27. Tik pred uveljavitvijo zakona o evidencah v igri tudi zamrznitev —— 28. Nakup stavbe vredno 1,7 milijona evra, odšteli kar 7,7 milijona evra, —- 29. Novi Ministrici za kmetijsko so “podtaknili” preveliko izobrazbo, saj se sama ni zavedala kaj bere z lista — 30. Davkoplačevalci plačujemo 2000 evrov mesečne najemnine, Golobu in njegovi partnerici za luksuzno stanovanje v LJ —- 31. Emilija Stojmenova Duh nabavila prenosnike za 6,5 milijona evrov, ki niso uporabni niti za kalkulator! 32. Z novim ministrom za okolje in prostor — .. — Nad ključnim vodonosnikom se bo gradil kanal brez presoje vplivov na okolje! —— ŽIVELA SVOBODA !!! PLEš ITE !!!

0

Res je ta vlada razočarala. Tudi nas, ki smo jo volili. In to priznamo.
Toda, še vedno je boljša od Janševe. Slabše vlade, kot je bila desna, res ni možna. Za kaj takega ima sedanja vlada še kar nekaj fore.

0

OK. Neznan je naštel 32. vrhunskih dosežkov Holobobve vlade. Ti naštej 33. istih od desne vlade, pol bomo pa rekli, da je slabša od te trenutne. Ajde.

0

Dragi zombi
Janša je izgubil volitve proti Pahorju
Janša je izgubil volitve proti Jankoviču
Janša je izgubil volitve proti Cerarju
Janša je izgubil volitve proti š arcu in se nedemokratično povzpel na oblast, ker ni upal na volitve.
Janša je izgubil volitve proti Golobu

Janša je izgubil 4 referendume v enem letu.

A ne bi vi pri sebi poiskali razloge zaradi česar jočete?

Ok vsi politiki so lopovi. A gremo in jih pomečemo iz parlamenta? Kdo se bo začel jokati?

Cela država čaka, da se znebite tega kretena pa kar ne date miru.

0

podpiram SDS vendar jim ne dam glasa dokler janša ni v RESTU. Plus še nekaj iz SD, LEVICE ITD.!

0

Eden in najvažnejši “dosežek” Janezove vlade, ki je vreden za vsaj 4000 “dosežkov” Holobove vlade, ki nikakor ni oh in sploh in uau in ni biser, toda še vedno je daleč boljša od Janezove: VLADANJE Z NEUSTAVNIMI ODLOKI!

Preberite si še ponovno, ter ponavljajte, post @ partije, tako dolgo, da boste razumeli.

Nasvidenje na rednih volitvah 2026 🙂

0

Enim se še kar prikazuje Janez v sanjah.
Ali vam ni jasno, da so važni rezultati in ne ime posameznika…
podobno vas moti Rupar na shodih za višje penzije…

0

winzer
Tebi ni jasno, da imamo volitve kjer ima vsak po en glas. Vi ste neprilagodljivi in bi najraje skomandirali, da moramo imeti radi janeza, čeprav je že večkrat dokazal svojo brezglavo zaletavost. Zato vedno več državljanov na vas gleda kot na ponorelo sekto.

Janša je imel vso priložnost dvigniti penzije pa jih ni, ker potem bi moral plačevati to če bi dobil volitve, ampak vas je nafilal z bonboni in zmetal milijardo samo za dodatke/kupovanje volitev.
A je janši in sdsovcem pomembna država ali janša? Več kot očitno se gre samo za janšo.

Janša se nikomur ne prikazuje v sanjah, ampak je prizadeti janšist odprl temo s sloganom, ki se pojavlja po vseh forumih. Naj te spomnem, da se je janša maščeval ljudem, ker ga nismo volili in je ukinil regulacijo goriva in povzročil paniko tako, da so ljudje med vračanjem iz prvomajskih počitnic iskali črpalke, ki so imele gorivo ljudstvu pa rekel, da naj plešemo. Ne pozabi, da sploh ni dobil volitev pa je vseeno bil na oblasti.

A mi naj sedaj podpiramo takega psihopata, ki se maščuje ljudem ko ga ne volijo?
Zamenjajte ali pa ne jočite. Zaradi tega janšata sejete zlobo že dve leti. Pa poglej Velenje, ki se je dvignilo proti svoji SD oblasti. Vi sds psihopati jim privoščite visoke položnice iz zlobe.
Vi janšisti ene kritične besedice ne upate napisati proti svojemu nadčloveku. Prizadeti ste, kup navadnih kmetavzarskih polpismenih bebcev. Nič drugega ni več ostalo v sds, ker noben pameten noče sodelovati z janšo.

LinkedIn
Share