2.18K ogledovPolitika
0
0 Comments

Z vsemi topovi streljajo nanjo, da naj odstopi zaradi objektivne odgovornosti. In se ne da, ker so ji kao njeni spodaj namestili… Jaz jo pri tem podpiram! Kajti, če je podpisala ne da bi se prepričala kaj podpisuje in je posledično objektivno odgovorna, ter mora odstopiti, potem enako velja za najmanj Goloba in Boštjančiča, ki sta ravno tako podpisala in plačala stavbo, kot za celotno vlado saj je na dopisni seji potrdila nakup. Po istih vatlih so vsi enako krivi kot Dš P in če odstopi ona, potem morajo vsi!

0

Ne biti preveč pametni, glih tok je izobražena, da je vedela v kaj se spušča. Jaz vsak list preberem za 70eur, bi pa tudi ona lahko naredila dva koraka s tistimi dolgimi nogami in pogledala zakaj se gre.
Dejstvo je da je bil to plan, za katerega so vsi vedeli in pač ni ratal. Zdej pa kdo je jači in se bo zmazal, ostali bodo pa malo nasrkali ( ne bo jim hudega).
Mi je pa všeč da so sodelovali tako levi kot desni in ko se cedita med in mleko so pravi prijatelji, celo poslovni partnerji heheheh

Ogledujete si 1 od 25 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share