3.11K ogledovPolitika
0
0 Comments

Z vsemi topovi streljajo nanjo, da naj odstopi zaradi objektivne odgovornosti. In se ne da, ker so ji kao njeni spodaj namestili… Jaz jo pri tem podpiram! Kajti, če je podpisala ne da bi se prepričala kaj podpisuje in je posledično objektivno odgovorna, ter mora odstopiti, potem enako velja za najmanj Goloba in Boštjančiča, ki sta ravno tako podpisala in plačala stavbo, kot za celotno vlado saj je na dopisni seji potrdila nakup. Po istih vatlih so vsi enako krivi kot Dš P in če odstopi ona, potem morajo vsi!

0

Kopiram
“Dr. Dominika š varc Pipan, rojena 9. julija 1978 v Slovenj Gradcu, je doktorica politoloških znanosti (Univerza v Ljubljani), magistrica mednarodnega javnega prava (London School of Economics) in univerzitetna diplomirana pravnica (Univerza v Ljubljani).”

Bere se kot da je doktorica iz mednarodnega prava, ja pa ja…

po vrsti:

doktorica politoloških znanosti – na FDV z naslovom Mednarodno pravo uporabe sile v kontekstu sodobne mednarodne politike. A to je politološka znanost?

magistrica mednarodnega javnega prava (London School of Economics) – Kakoi si lahko magistriral iz mednarodnega prava na privat ekonomski šoli (LSE) v Londonu, za šollnino 18.000+ funtov? Tu mate link https://www.lse.ac.uk/

univerzitetna diplomirana pravnica (Univerza v Ljubljani) , to pa verjetno drži sam to ni ne doktorat, ne magisterij iz prava! Pač diplomirana pravnica, ki se lahko zaposli v vsaki odvetniški pisarni. Vendar ne kot odvetnica, za to rabi še pravniški državni izpit! Če ga pa ima ali ne, pa ni nikjer zavedeno…

Joj kk vas fopajo! Pleši pleši črni kos…

Ogledujete si 1 od 25 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share