4.37K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Zaključena je gradnja doma starejših občanov Velenje in prebivalci se počasi vračajo vanj.
Porabljenih 17 milijonov evrov za stavbo na kateri je kako leto pred rusenjem bila narejena nova fasada, zamenjana okna, zamenjane balkonske ograje…
Da o lokaciji sploh ne govorim, ki je skrajno neprimerna za takšno ustanovo. Me prav zanima kako bodo starostniki, ki težko hodijo ali pa so na vozičkih prišli dol in gor po tisti klančini.
Po besedah direktorice je ta lokacija idealna, ker so starostniki povezani s centrom mesta. Naj ona prodaja bučke komu drugemu. Prihaja pomlad in poletje, ko se bodo začele vršit prireditve na trgu in bo glasna muzika pozno v noč kratila počitek uporabnikov. Prav tako je ta lokacija na zelo prometnem mestu mimo katere se mladina v poletnih mesecih no stop vozi s svojimi motorčki ne glede na uro.
Vazno je, da je prijatelj KPV-ja g. Ročnik dobil zemljišče katero je bilo namenjeno za gradnjo novega doma starejših občanov in da mu je KPV pokrilo komunalne prispevke. Zato se ne čudit visokim komunalnim položnica, je bilo potrebno pokrit dolgove nekoga drugega.

Marjan odgovoril(a) na vprašanje 16. aprila, 2024
0

Kot, da se kje drugje cedita med in mleko. Skoraj povsod so podobne situacije. Isto bolnica. SG je dosti bolj humana kot pa CE. Pa se najdejo nekateri, ki jim je ljubše Celje pa SG grajajo imaš pa ljudi, ki ti rečejo, da se jim je CE zamerilo in dosti raje gredo v SG.
Res, da ni idealna lokacija, je pa vredu. Je dokaj na robu mesta, zelenja imajo tudi kar nekaj. Ni čisti center.
Kar se pa osebja tiče pa ne vem bi pa rekel kakršno vodstvo takšno osebje. Se najdejo po moje kakšne izjeme ampak jih pomoje negativizem drugih potlači. Spet tako kot povsod drugje.

Ogledujete si 1 od 18 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share