1.91K ogledovZa dobro jutro
0

Kam v Velenju na dobro pizzo? Hvala.
p.s. Zanima me samo in zgolj Velenje, ne vsi okoliški kraji.

0

Meni še vedno Picadily.

0

deColi, če ti je najboljša v Kovaču pizza potem res ne veš kaj jedobra pizza. V Kovaču sem jedel najslabšo pizzo v svojem življenju. Žal. No tebi je mogoče dobra. Res je, da vsak ima svoj okus. Za mene tam ni dobra pizza.

0

Trenutno mislim da so najboljše v restavraciji jezero, ker edini pečejo napolitanske pice. Edini uporabljajo “Fior di Latte” mozzarelo, vsi ostali ponavadi navadno mozzarelo ali pa sir “če ga sploh” z dodatkom sirnega nadomestka “sirni nadomestek je narejen iz olja in ne iz mleka”.

0

V Velenju samo Kovač. Velun se je zelo pokvaril, Piccadilly ma neke čudne kombinacije, Bazilika testo suho, ni za jest, Hof pa tako ne ve za kaj se gre. Torej Kovač!

0

Največ zavisi od picopeka. Men so trenutno dobre v Velunu. Predtem sem Baziliko naročeval. Ne jem pa pice zadostikrat, da bi vedel, kakšna je drugje. Kovač mi je bil dober nekoč, edino sam si moral it iskat. Nisem vedel, da delajo.

0

v velenju grem v baziliko ja, drugače pa pr pek mozirje

0

Velun Basilica, Picadilly. Več pa skoraj ne bi omenjal. Občasno Hof. Enkrat naredijo odlicno drugič spet nikakeršna. Je pa fajn, igraš loterijo.

0

Ćati kebab. Brez čebulj popeš nesti domov zaviti.

0

1. Bazilika
2. Velun
3. Picadily

Vse ostalo NOOOOT, ne hvala.

0

Velun, basilica, kovac, picadilly.. Nekoc so mi bile najboljše v basilici, zdaj pa picadily

0

Velun, druge izbire praktično ni. Ja, imaš druge ponudnike ampak vsaj meni niso blizu Velunu.

Je pa v Velenju zelo slaba ponudba pic in tudi naša najboljša ne seže do kolen picam iz bližnje okolice.

LinkedIn
Share