1.87K ogledovPolitika
0

Nekateri tole vsesplošno krajo naroda s strani vladajočih elit, ki se dogaja po vsem svetu še vedno imenujejo “demokracija”. Je pa res, da ima na milijone ameriških (kmalu tudi slovenskih) klošarjev, ki spijo pod mostovi, svobodo govora. Lahko lajajo v luno kolikor jim je volja. Odločajo itak ne o ničemer.

“Demokracija (demos – ljudstvo) in (kratein – vladati) oz. kratios(moč, oblast) – “vladavina ljudstva”) je oblika vladavine, v kateri oblast izvira iz ljudstva.”

B-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E …

0

Piiko, ovca nešolana. Če bi razumel nemško, bi dobro vedel, da je nacionalsocializem SKRAJNA DESNICA. Tako, kot vsa nova neonacistična gibanja po vsej Evropi, vključno z janšizmom. Preberi;

https://de.wikipedia.org/wiki/Neonazismus

Aja …. ne znaš nemško …. škoda.

“Corona ist hier gemeinsam mit großen politischen Veränderungen aufgetreten, die die rechtsextreme Slowenische Demokratische Partei (Slovenska demokratska stranka – SDS) und ihren Anführer Janez Janša an die Macht brachten.”

š e prevod: “Korona se je pojavila ob velikih političnih spremembah, ki so na oblast pripeljale skrajno desno Slovensko demokratsko stranko (SDS) in njenega voditelja Janeza Janšo.”

Unwetter im Süden: Slowenien im rechtsextremen Tornado

Ogledujete si 1 od 10 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share