1.96K ogledovPolitika
0

Nekateri tole vsesplošno krajo naroda s strani vladajočih elit, ki se dogaja po vsem svetu še vedno imenujejo “demokracija”. Je pa res, da ima na milijone ameriških (kmalu tudi slovenskih) klošarjev, ki spijo pod mostovi, svobodo govora. Lahko lajajo v luno kolikor jim je volja. Odločajo itak ne o ničemer.

“Demokracija (demos – ljudstvo) in (kratein – vladati) oz. kratios(moč, oblast) – “vladavina ljudstva”) je oblika vladavine, v kateri oblast izvira iz ljudstva.”

B-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E …

0

Hitler je bil od julija 1921 predsednik Nacional socialistične nemške delavske stranke. Na oblast so mu pomagali Nemški SD jevci Social Demokrati ravno takšni, ki sedaj rovarijo po Ljubljani, Velenju, državi Torej SVOBODA je klon od Hitlerjeve vladne garniture.

Jeseni leta 1919 je Hitler začel doživljati svoj politični prodor. Pridružil se je v Nemško delavsko stranko, ki jo je kmalu preimenoval v Nacionalsocialistično nemško delavsko stranko (NSDAP – National sozialistische Deutsche Arbeitspartei). Do leta 1923 se je povezala z ostalimi nacionalističnimi zvezami bavarske prestolnici, brez Nemških social demokratov SD ja. Mu nikoli ne bi uspela absolutna oblast.

Vsak levi aktivizem,. Se konča kot totalni fašizem. Saj so otroci socialistov.

Za zgodovino je komunizem propadel tistega dne, ko je bil zrušen Berlinski zid. Za politiko je propadel že mnogo prej. Za daljnovidne pa je bil mrtev že na dan, ko je bil spočet.

Hitler je bil predsednik Naconal, Socialistične, Delavske Stranke ( Partije ) na oblast ga je pa spravila Social Demokratska Stranka, ( SD ) torej velik vzornik LEVICE..Med njim in Josipom Brozom ni razlike..

Danes jih poglejte Tanjo Fajon, Dominiko š varc Pipan, Makedonko ali Alenko Bratušek, ki je oropala200 000 delničarjev ali Velenjske SD jevce, ki bi odrli domačine za Albance, Kosovarje Ukrajince..Banda pokvarjena.

Ogledujete si 1 od 10 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share