1.37K ogledovPolitika
0

Nekateri tole vsesplošno krajo naroda s strani vladajočih elit, ki se dogaja po vsem svetu še vedno imenujejo “demokracija”. Je pa res, da ima na milijone ameriških (kmalu tudi slovenskih) klošarjev, ki spijo pod mostovi, svobodo govora. Lahko lajajo v luno kolikor jim je volja. Odločajo itak ne o ničemer.

“Demokracija (demos – ljudstvo) in (kratein – vladati) oz. kratios(moč, oblast) – “vladavina ljudstva”) je oblika vladavine, v kateri oblast izvira iz ljudstva.”

B-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E-E …

0

Hitler je bil od julija 1921 predsednik Nacional socialistične nemške delavske stranke. Na oblast so mu pomagali Nemški SD jevci Social Demokrati ravno takšni, ki sedaj rovarijo po Ljubljani, Velenju, državi Torej SVOBODA je klon od Hitlerjeve vladne garniture.

Jeseni leta 1919 je Hitler začel doživljati svoj politični prodor. Pridružil se je v Nemško delavsko stranko, ki jo je kmalu preimenoval v Nacionalsocialistično nemško delavsko stranko (NSDAP – National sozialistische Deutsche Arbeitspartei). Do leta 1923 se je povezala z ostalimi nacionalističnimi zvezami bavarske prestolnici, brez Nemških social demokratov SD ja. Mu nikoli ne bi uspela absolutna oblast.

Vsak levi aktivizem,. Se konča kot totalni fašizem. Saj so otroci socialistov.

Za zgodovino je komunizem propadel tistega dne, ko je bil zrušen Berlinski zid. Za politiko je propadel že mnogo prej. Za daljnovidne pa je bil mrtev že na dan, ko je bil spočet.

Hitler je bil predsednik Naconal, Socialistične, Delavske Stranke ( Partije ) na oblast ga je pa spravila Social Demokratska Stranka, ( SD ) torej velik vzornik LEVICE..Med njim in Josipom Brozom ni razlike..

Danes jih poglejte Tanjo Fajon, Dominiko š varc Pipan, Makedonko ali Alenko Bratušek, ki je oropala200 000 delničarjev ali Velenjske SD jevce, ki bi odrli domačine za Albance, Kosovarje Ukrajince..Banda pokvarjena.

0

.. BRAVO!! Tako je! Živel tovariš Janez in njegovi zvesti heroji !

( Hm, khm, e e .. ampak tovariš Janez je v mladih letih bil fanatični levi aktivist, končal pa je kot totalni fašist ? )

Drži? Drži!

0

Piiko, ovca, a pol veš, da je Hitlerja na oblast prinesla DEMOKRACIJA in nobeni komunisti. Lepo. Če se butast rodiš, ni sramota. Sramota je, če butast umreš.

0

Povzetek je iz WIKI – pedije, je pa res, da v Nemškem ( restu ), te literature nimajo, saj ne v Slovenskem prevodu.

0

Piiko, ovca nešolana. Če bi razumel nemško, bi dobro vedel, da je nacionalsocializem SKRAJNA DESNICA. Tako, kot vsa nova neonacistična gibanja po vsej Evropi, vključno z janšizmom. Preberi;

https://de.wikipedia.org/wiki/Neonazismus

Aja …. ne znaš nemško …. škoda.

“Corona ist hier gemeinsam mit großen politischen Veränderungen aufgetreten, die die rechtsextreme Slowenische Demokratische Partei (Slovenska demokratska stranka – SDS) und ihren Anführer Janez Janša an die Macht brachten.”

š e prevod: “Korona se je pojavila ob velikih političnih spremembah, ki so na oblast pripeljale skrajno desno Slovensko demokratsko stranko (SDS) in njenega voditelja Janeza Janšo.”

Unwetter im Süden: Slowenien im rechtsextremen Tornado

0

Nacionalsocialistična nemška delavska stranka (nemško Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei; krajše nacistična stranka, NSDAP) je bila skrajna nacionalistična, fašistična in protidemokratična politična stranka, ki je delovala v Nemčiji v prvi polovici 20. stoletja. Njen predsednik je bil Adolf Hitler. Na oblast pa so ga dokončno potisnili Nemškim SOCIAL DEMOKRATI ( SD ) pa je to komu všeč ali ni.

Tudi Mussolini je bil predsednik delavske stranke, da o našem Josipu Brozu, Stalinu in rdečih Kmerih ne govorimo. Je pa demokracija vsako mnenje šteje tudi od zapornikov, lopovov, ljudi z kriminalno kartotek ali kriminalcev, seveda če ne zmerjajo vse ostale in solijo pamet vesoljnemu svetu.

Torej vsak levi AKTIVIZEM konča kot FAš IZEM.

0

Piiko, ovca, ne pametuj, če ne razumeš nemško. Aja, na Nova24TV so rekli tako. Pojma nimate, ovce butaste, janšistične.

0

Obrazek, ni res kar si zapisal “da je Hitlerja na oblast prinesla DEMOKRACIJA in nobeni komunisti. “,

ker kot slepa kura ne vidiš po zgodovinski premici dogodke pred demokracijo v Nemčiji.

Demokracija pred kanclersko vlogo Hitlerja v Nemčiji je pa bila naslednja:

– množično gibanje delavstva na ulicah in predtem
– brezposelnost in lakota v Nemčiji in predtem
– vračanja kreditov iz nemških firm in predtem
– zlom borze v ZDA in predtem
– najem kreditov za podjetja v Nemčiji in predtem
– plačevanje reparacij za krivdo ww1 na strani Nemčije in predtem
– Versajska pogodba ki jo je Nemčija podpisala da je povzročila ww1 in predtem
– ruska revolucija z lakoto

kar je bil strah da bo enako v Nemčiji če na oblast pridejo komunisti

Dejansko je Leninova revolucija pripeljala Hitlerja na oblast.

0

Hitler je na oblast prišel na demokratičnih volitvah leta 1933 s podporo nekaterih najbogatejših nemških kapitalistov (donatorjev), KPD (nemška komunistična stranka) pa je bila njihov protikandidat. Vse ostalo je tvoja (janšistična) namišljena zgodovina;

https://de.wikipedia.org/wiki/Reichstagswahl_M%C3%A4rz_1933#:~:text=Die%20Reichstagswahl%20am%205.,Preu%C3%9Fen%20war%20sie%20zugleich%20Landtagswahl.

0

sd plesen družbe. (Neznan 9.2.2024 10:22)

Pazi zdej uno ovco ex sulc mareta ko bo omenil sds

LinkedIn
Share