2.55K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Mene pa zanima kakšna je povprečna delovna doba članov civilne iniciative, koliko jih dobiva socialno pomoč in ali vodijo vse aktivnosti v svojem prostem času, seveda v kolikor so zaposleni. Glede na objave in aktivnosti imam občutek kot da nihče ni zaposlen in jim je služba sedma skrb. Nekateri, ki smo zaposleni ,nimamo časa niti za malico in komaj čakamo na vikend in prosti čas. Pa hitro napisite da sem clan SD. Nisem, znam pa razmišljat s svojo glavo in se vedno zanesem samo nase. Pa se nekaj, ne pisat da so borite zame, za obcane in se ne vem za koga. Vsaj naj poskrbi zase in bo za vse najbolje.

0

Iz objave Neznanega veje čista zloba.

Na njihovem uradnem FB profilu piše:
“Zaskrbljeni in ogorčeni občani Velenja in prebivalci okoliških krajev, smo se združili v LJUDSKO INICIATIVO VELENJE, s katero želimo dati jasno vedeti, da pričakujemo SPREMEMBE!!!
Hvala, ker aktivno sodelujete pri so-oblikovanju naše prihodnosti in vam je mar!
Ljudska iniciativa Velenje – LIV”

Nekdo izmed pridruženih članov je pred kratkim predlagal: “Sam osebno menim, da bi bilo lepo, da se odpre nek TTR na katerega lahko ljudje nakažemo prostovoljne prispevke za ves njihov trud.”

Ljudje so bili pripravljeni sofinancirati njihovo delo, a je bil posredovan Sarin odgovor: “Najlepša hvala, ja, vse to počnemo prostovoljno, ker pač tako čutimo … Ker čutimo, da je prav in da se to more narediti. Plakate smo dobili poklonjene iz Dolenjske od človeka, ki ga navdušuje naš boj. Ta nam je tudi naredil majčke po izjemno ugodni ceni – plačali smo samo material – to pa smo naredili iz svojega lastnega žepa… Pravzaprav je bil cel protest organiziran na prostovoljstvu, tako da smo tudi ozvočenje dobili, pa fotokopije ipd. … Plačati moramo samo podest za oder, ki smo ga dobili iz Rdeče dvorane – občine… Teh 12eur, bomo pa že nabrali hahahaha … Hvala za idejo in hvala, da ste pripravljeni pomagati… ”

Jaz sem pridružena članica na FB-ju, tako kot mnogi in lahko napišem samo: BRAVO!

Ogledujete si 1 od 25 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share