1.90K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Zanimivo kdo je vse v civilni aniciativi za ogrevanje. Notri sta dva člana, ki sta dobila odpoved v lastni firmi in to upraviceno. Veliki znanstvenik za energetiko Beco pa trosi takšne nebuloze, da vsak, ki je končal srednjo šolo ve, da je to skregano z vsako zdravo pametjo. Saj ni čudno, da smo ga na premogovniku pospremili z nasmeškom in velikim veseljem skozi vrata. Zanima me kako je rešil garaže na stantetovi. Mislim, da so izgubili tožbo proti obcini. Le kaj je bilo s stroški odvetnikov. Upam, da obcani najdejo koga pametnejšega da jih bo zastopal, pri nekem normalnem dialogu, ki bo sprejemljiv za vse obcane.

0

A protestirajo, ker se grejejo po podpovprečni ceni?
https://www.agen-rs.si/gospodinjski/toplota/maloprodajne-cene

0

Bravo zvonc veliki borec proti civilnim injicitivam.Zdaj ko jo ima pa v Velenkovcu pa ni proti njim,temveč navija za njih.To sprenevedanje psihopata zvonca pa res nima dna.Značilnost desnuharskih psihopatov je okreči se tamo kamo vjetar duva ane.

0

neznan
“Zanimivo kdo je vse v civilni aniciativi za ogrevanje”

In kaj je to važno? Dokler se izpostavljajo in trudijo za znižanje stroškov ogrevanja, so čisto ok…

0

Bom še jaz napisala ,kaj je delala in še verjetno dela komunala ,stanovali smo v bloku v višjem nadstropju .

Vsako leto ko se je začela kurilna sezona je bilo treba poklicat dežurno ,da so radiatorji ali mrzli ,ali na pol grejejo .
Na drugi strani telefona izgovori ,da je treba zračit ,da zunaj ni mrzlo ,da je okvara stalno so si izmišljevali ,kod da so mi oni plačevali položnice ,krivi so bili pa oni ker ni bilo pritiska in ni toplota prišla do vrha . V hiši zaenkrat nimamo problema ker so števci ,koliko porabiš toliko plačaš, položnica je celo leto enaka na koncu so poračuni.

Zato dragi ljudje, dokler bomo imela župana slabo preteklostjo in njegovo druščino bo tako

0

Dermolovi ritolizniki že žvrgotajo.

0

Sramoto si delajo. Sami strokovnjaki na kupu, ko so v življenju že kaj dosegli in imajo izkušnje na vseh področjih.
In za finale mislijo da bojo z LAŽMI kaj dosegli.
Pa kake zahteve navajajo? Pa kaj a živimo v banana republiki? Dajte se spametovat!

0

Hja -civilna inciativa v velenju !! Vsaka čast da se nekdo javno upre tej komunistični golazni Bravo Bečo -ne poslušaj teh debilov tu na debatah -to so mali kakeci ki se jokajo le tu -drugaČe pa so pičkice in ravno tako debili volijo komunajzarje ki imajo pod kontrolo komunalo in njeno lopovščino

0

Mešate dober namen in lastne zamere. Kdo sem jaz da sodim komu? In , če se kdo poteguje za javno dobro vseh nas…. Zakaj zmeraj tukaj mešate , eno sranje ? Res ne razumem ali se res eni nimate nič sami z sabo ukvarjat, so vaša življenja res tako zelo popolna in vi brez vseh napak? Predvsem pa od kot vam čas , jaz sem v penziji pa mi ga zmankuje !

LEP P. I.š .

0

Da je pri enaki kvadraturi dveh stanovanj cena ogrevanja razlicna, govori tudi dejstvo , da je ena stranka ogrela stan. na 26 stopinj, drugi sosed pa na 20 stopinj. cca primer

0

Seveda je razlika! In to za 100% višja, kljub novi fasadi in izolaciji!

0

Komunala se je podražila lani maja za skoraj 50 procentov, ko ni bilo več porabe in se ni skoraj nihče pritoževal. Ogrevane in topla voda.
Sedaj pa ste malo zakurili in je panika.
Poglejte porabo za eno leto nazaj in za letos. In ne bi smelo biti razlike. Pri meni je ni.

LinkedIn
Share