2.11K ogledovPolitika
0
0 Comments

Hvala CIV, Sara in Admir.
bili še na pop tv, vtv, malo po časopisih.
bilo je lepo, krasno, lep kaos narejen.
Hvala za vaš trud in delanje megle.
Naredili niste nič. Zato zahvala za nič.
Prazne grožnje, tresla se gora rodil se burek.
Skratka, zime je konec, na šiht bo treba.
pissss

0

Ja kaj si pa pričakoval drugega od te 8 marčevske kolesarke ? Tudi od jenullčka pričakuješ da bo uredil zdravstvo ? Pa vi niste normalni. Samo da plešete vi gru grujčki. š e malo pa bodo volitlve, pa kar lepo kak nov murgeljski obraz volit pa v velenju dermola.

0

Pridružujem se zahvali.
Hvala tem dvema za drva za novo kurilno sezono.
Hvala ttima dvema za nižjo elektriko.
Hvala jim za nižjo ceno bencina.
Hvala da sta zrihtala en kup laži ko jih trosita okrog.
Hvala za to da sta pokazala kdo sta, še najbolj pa hvala za to da sta prvlekla goloba na to oblast ki ruši vse oblike pravne države.
Janšaaaaa, vrni se!!!!
Aja… pa pazi da te kolesarka ne povozi.

0

Robi, ka so ti fasaderji ušli, da zdej kličeš šefa da jih v red spravi, ko si samo njemu plaču siromakom pa nič. Je bilo pa zanimivo kk te je en napizdu da je JJ in si mu dal keš na roko. Ej vsak se kdaj lahk zmoti, men tud vsi albatrosi zgledajo enaki.

0

2 glumca k se jima neljubi delat.

0

@lumpi00 ma ja. Važno da zdj fajn živimo. Maš prav.
Golobovi plačanci so pa sami poštenjaki. Vidi se na daleč kk pošteni so. Pel si jih domov. Mogoč pa lahk ti na plačno listo daš čiv-čiv- ovce … aja ne liv-ovce.

0

Pa tocno o tem govorim. Sama megla. Brez argumentov.. Tk ko da se vsak dan zbudi in si rece dans bom pa neki nasla in to uzela za svoj boj. Ehhhh lej.. Za mene so lanski sneg.

0

Pa ste pomislili, da sta ta dva napotena in plačana s strani golobnjaka, da imajo pod kontrolo vas neumneže??? Mlatita prazno slamo po navodilih, da kradeta čas in zaupanje, vi pa v upanju oh in sploh, čas pa teče, nove položnice… Kk vam ni jasno; če je/sta kolesarila (in to v prvi bojni vrsti), zdaj bo pa proti? Joj mene, kaki naivni neumneži ste, butasta raja…

0

@Bik zakaj bi morali misliti, ko pa si ti za to?
Pomisli, mogoče pa sta v resnici napotena od šentiljskega zeta, da bla bla bla.. eee mislim, no. Lokalne volitve, pa to?
Ups, mislim, torej sem! Bo zadaj prej to, kot ono, a?

0

Pa ste si le prišli gor, da je vse skupaj politicna aktivacija juznjaskih volilcev, ki bi radi nastavili svojega župana. Itak pa nobeden ne more narediti nič dokler vlada potaplja Salesko dolino. Dvig cene na pragu tes je bilo umetno dejanje z namenom ustvariti revolt ljudi. Dejstvo je da je bilo na trgu 80% južnjakov, saj je vsak ki so ga novinarji intervjuvali govoril zeeeelo popačeno slovenščino. Drugače pa nihče ni vedel da bi moral biti protest naperjen proti vladi. Kmalu bodo volitve, morda predcasne, toda od vseh slabih kandidatov bo težko izbrati najboljšega .

0

Golob je u paniki. Protestirajo vsi – od zdravnikov do sodnikov, upravnih enot,….
Zdj pa hoče mal prikrit in pozornost preusmerit na druge težave in probleme.
@rapidex, Golobčku se tresejo gate, zato pa u paniki dela vse to. Po mojem sta tud tta dva plačana od njega.
A se je kdo sploh uprašu od kod jim denar za vse letake, transparente, majce ,… papirje??? Če kao delajo vse zastojn in na moralni pogon??? Zaka pa niso šli protestirat tja ko je to potrebno??? Pred vlado recimo?

0

Hahaha- točno tako! Megla se očitno dober prodaja. Žal znajo to eni grdo izkoristit.

0

Dajte še kaj napisat. Sara je spravila na oblast Goloba. Zdaj pa jo Golob sponzorira pri napadih na velenjsko SD, da ima neumno rajo pod kontrolo. Bere se kot prava politična drama. Dajte, nadaljujte zgodbo, prosim…:D

0

BuddhaMonk,
res je. Jaz komaj čakam nadaljevanje.

Ampak v osnovi je pa žalostno, da to sokreira mestni svetnik, ki se podpisuje pod BikJoco. Namesto da bi se postavil skupaj z drugimi svetniki na stran ljudi, pa deluje zoper njih, torej zoper nas.

0

Mater, ta eni pa mate domišljijo…

0

tipiČna velenjska golazen ki jima oprane možgane komunizma in je vajena hodit na šiht in prepusti partiji da odloča v njihovem imenu in nato voli v stilu samo da ni janša !? Čist prav da vas partija guli – še bolj vas morajo da boste končno vklopili kurjo pamet Ja kaj pa mislite da bo smrad komunizma ki se je zbiral 50 let odstranjen čez noč? Poglejte kmete kako dolgo in masovno že štrajkajo po evropi in so že in še bodo dosegli veliko Sara in Asmir imata vsaj pogum za spremembe in napredek -vi kreteni pa čakate doma na kavču da bo nekdo vam obrisl usrano komunistično rit Podn od podna !

0

robii, a si se ti vprašal, od kod snežiču, od janše intimnemu prijatelju, denar za vse plakate ob cesti, GRADNJI VILE ZA 1 MOLIJON EVROV…..če pa je po njegovem socialni problem in nima za sendvič.

LinkedIn
Share